Laptop egyetemre max.170 ezerért?
Figyelt kérdés
Sziasztok! :) A segítségeteket szeretném kérni, ti mit ajánlotok? Az alábbi feltételeknek kéne megfelelnie a laptopnak:
- gyári win10
- normális, korrekt garancia
- 8 GB memória, HDD (tudom SSD optimálisabb lenne de drágább is)
- Asus vagy Dell
- hd/full hd
- i5 proci
- és a piszkos anyagiak: kb. 170 ezres keret
Nem businesst vagy gamert keresük, teljesen átlagos felhasználónak lesz. Nem kell vele megváltani a világot, célnak feleljen meg. Fontos lenne, hogy minél könnyebb, hordozhatóbb legyen, bár tudom az inkább az ultabook kategóriában elvárás sokkal borsosabb árért..
Persze ez jó sok feltétel, de bátran linkeljetek, ha tudok olyan laptopot, ami kb. ezeket tudja. Köszönök szépen minden javaslatot! :)
2017. júl. 16. 22:28
11/16 A kérdező kommentje:
Szerintem használtat nem akar venni az, akinek segítek a keresésben :(
2017. júl. 17. 20:54
12/16 anonim válasza:
Pedig jól járna az illető ezzel a használt üzleti géppel
13/16 A kérdező kommentje:
Köszi a segítséget! :)
2017. júl. 18. 11:03
14/16 anonim válasza:
15/16 A kérdező kommentje:
Köszi szépen a linket! :)
2017. júl. 18. 22:47
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!