Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Laptop egyetemre max.170 ezerért?

Laptop egyetemre max.170 ezerért?

Figyelt kérdés

Sziasztok! :) A segítségeteket szeretném kérni, ti mit ajánlotok? Az alábbi feltételeknek kéne megfelelnie a laptopnak:

- gyári win10

- normális, korrekt garancia

- 8 GB memória, HDD (tudom SSD optimálisabb lenne de drágább is)

- Asus vagy Dell

- hd/full hd

- i5 proci

- és a piszkos anyagiak: kb. 170 ezres keret

Nem businesst vagy gamert keresük, teljesen átlagos felhasználónak lesz. Nem kell vele megváltani a világot, célnak feleljen meg. Fontos lenne, hogy minél könnyebb, hordozhatóbb legyen, bár tudom az inkább az ultabook kategóriában elvárás sokkal borsosabb árért..

Persze ez jó sok feltétel, de bátran linkeljetek, ha tudok olyan laptopot, ami kb. ezeket tudja. Köszönök szépen minden javaslatot! :)

2017. júl. 16. 22:28
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
Ez maximum használtan jön ki ennyiből, vagy valami nagyon nagy akció és/vagy nagyon ótvar minőségű (hűtés, anyaghasználat) gép esetén.
2017. júl. 16. 22:33
 2/16 A kérdező kommentje:
Tudom, hogy nehéz ügy :) Nem nekem lesz, én csak besegítek a keresésben. Ha úgy van valamelyik feltételből le lehetne adni, talán az ár az ami sajna viszonylag fix. Amiket én nézegettem neten azok 210-230k árnál kezdődnek..
2017. júl. 16. 22:37
 3/16 anonim ***** válasza:
Melyik egyetemre megy? Az i5 talán túlzás, i3-al már jöhet ki hasonló gép ennyiből.
2017. júl. 16. 22:44
 4/16 A kérdező kommentje:
ELTE pszichológia, szóval tényleg csak internet-office stb. lesz rajt használva. Igen, i3-mat néztem én is: [link] Ő rádadásul SSD. Talán ilyen szintű felhasználás mellett nem jön ki olyan érezhető különbség i3-i5 között. Mit gondoltok?
2017. júl. 16. 22:50
 5/16 Hominida ***** válasza:
26%

"tényleg csak internet-office stb. lesz rajt használva."

Akkor vegyél valamit, ami egyáltalán működik, és az erre már bőven elég is lesz.

2017. júl. 17. 01:20
 6/16 anonim ***** válasza:
25%
AZ a gond, hogy "normális, korrekt garancia" csak az üzleti modellekre van, azok meg 300 felett indulnak a legtöbb esetben. A konzumer szarokra csak a szopatós, hetekig tartó szenvedős gari van.
2017. júl. 17. 05:29
 7/16 A kérdező kommentje:
Tisztában vagyok az ár-érték aránnyal, nekem is 300+os a gépem.. azert tettem fel a kérdést, hogy hátha ti tudtok valami vállalható kompromisszumot. 170 ezer már azért annyi pénz hogy ne a legszarabb gagyi műanyagot kelljen venni.. Itt van ez pl: [link] Annyi a "hiba" hogy 4 giga, de 180 alatt van és szerintem nem egy szar gép
2017. júl. 17. 09:14
 8/16 anonim ***** válasza:
100%
170ből, újonnan, sajnos csak műanyagot fogsz kapni. Mellesleg egy i3/4GB ramnak elégnek kéne legyen egy teljesen átlagos felhaszlónak, pszichón.
2017. júl. 17. 09:17
 9/16 A kérdező kommentje:
Értem, köszi :) Az az Asus amit linkeltem korrekt nem?
2017. júl. 17. 09:20
 10/16 anonim ***** válasza:
Csak az üzleti kategória jöhet szóba, ha normális minőségű laptopot akarsz, erre egy használt Hp Elitebook 8570p jó volna neked, 85ezer körül kapható használtan, az Asus X szériája rossz minőségű és nem lesz tartós
2017. júl. 17. 20:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!