Egyetemre milyen laptopokat tudnátok ajánlani?
Figyelt kérdés
Tudom, már rengetegszer volt ez a kérdés, de most muszáj nekem is feltennem, mert teljesen analfabétának érzem magam e téren.
Leginkább az alapdolgokhoz kéne (böngészés, szövegszerkesztés, ppt készítés, stb stb), de jó lenne ha tudna rajta futni 1-2 játék is. Tudom, az egyetem nem arra van, de azért néha talán kell. Bár nem tudom, hogy nagyon lehet-e olyan laptopokat kapni, amelyek picit gamerek, de nem drágák annyira...
A keretösszeg olyan 200 000 - 275 000 Ft között lenne, ezt a határt át lehet egy picit lépni, de nem nagyon. (persze olcsóbb lehet, az nem gond :D)
2017. júl. 2. 19:12
1/2 anonim válasza:
Vedd meg bármelyiket, ezeket már mindegyik bőven tudja.
2/2 Dongaben válasza:
3D-s modellezésen kívül az összes laptop képes erre az árkategóriában. Ha, ilyenre nincs szükség, akkor válaszd azt, amit a többség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!