Molnár Zalán kérdése:
Miért nem kapcsol be a gépem?
Figyelt kérdés
Az lenne a problémám hogy egyszer kiszedtem a processzoromat és mikor vissza raktam a gép nem kapcsol be normálisan. Csak pittyog és pirosan villog. Mi lehet a baj? Megnéztem az proci tüskéi megvannak és ugy raktam vissza ahogy volt.2017. júl. 14. 18:01
1/10 anonim válasza:
Meddig jut el a gép miután bekapcsolod? BIOS-ba be tudsz menni?
2/10 A kérdező kommentje:
Addig sem jut,fekete marad a képernyő.
2017. júl. 14. 18:11
3/10 anonim válasza:
Próbáld meg, szedd ki az elemet, majd pár másodperc múlva rakd vissza.
4/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ! Megpróbálom!
2017. júl. 14. 18:36
5/10 A kérdező kommentje:
Nem, még mindig nem kapcsol be.
2017. júl. 14. 18:41
6/10 anonim válasza:
Akkor valószínűleg hardveres baja van. Biztos hogy minden a megfelelően, a helyén van?
7/10 A kérdező kommentje:
Igen biztos
2017. júl. 14. 19:06
8/10 A kérdező kommentje:
És a hardveres baj a konkrétan mit jelent?
2017. júl. 14. 19:06
9/10 anonim válasza:
Hogy valami (RAM vagy processzor vagy videokártya vagy valami egyéb dolog) nincs megfelelően beépítve és/vagy hibás.
(Én még egy dolgot megpróbálnék: lecsatlakoztatni mindent a gépről (tényleg mindent), áramtalanítani a gépet, kivenni az elemet, nyomvatartani a bekapcsoló gombot 10-15 másodpercig, visszarakni az elemet, újra áram alá helyezni, visszakötni a monitort (de csak azt) és bekapcsolni. Ez az abszolút hardveres rezet.)
10/10 A kérdező kommentje:
Akkor ezt is megpróbálom. Köszönöm a segitséget!
2017. júl. 15. 09:26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!