Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Van olyan, aki látogatja ezt...

Csacsi006 kérdése:

Van olyan, aki látogatja ezt az oldalt és egy komolyabb MMORPG játékot tervez/elkezdett már készíteni egy közösséggel?

Figyelt kérdés

Az a helyzet, hogy nem sokmindenhez értek a készítésen belül, de nagyon érdekel a téma és szeretnék segíteni ilyesmiben, akár ötletekkel vagy bármivel. Természetesen nem kérnék semmit érte, nekem nagy álmom válna valóra, ha egy ilyen csapat része lehetnék.

Tapasztalatom játékokon belülről vannak és amit nyűjtani tudok azok új ötletek és az angol nyelvvel is jó a viszonyom. Előre is köszönök minden választ!

2017. júl. 4. 21:25
 1/10 anonim ***** válasza:
Azt ugye tudod, hogy elfelejtetted leírni a linket? :D Nem csoda, hogy eddig senki se válaszolt ;)
2017. júl. 4. 22:20
 2/10 A kérdező kommentje:

Milyen linket? :'D

Bocsi nem tudom mit felejtettem el :'D

2017. júl. 4. 23:06
 3/10 anonim ***** válasza:
Egy MMORPG elkészítéséhez több száz ember, és sok milliós szerverpark szükséges. Ilyet Magyarországon senki sem képes előteremteni.
2017. júl. 5. 10:44
 4/10 A kérdező kommentje:
Amit írtál nem feltétlen szükséges és Magyarországon is vannak gazdag emberek. Való igaz, hogy esélyem nem sok van, de nekem ennyit megért, hogy kiírjam.
2017. júl. 5. 11:00
 5/10 anonim ***** válasza:
#4: Akkor mutass egy olyan MMORPG-t, amit egy kis létszámú baráti társaság hegesztett! Aztán pedig mutass egy olyan gazdag magyart, aki hajlandó lenne finanszírozni egy ekkora vállalkozást!
2017. júl. 5. 13:24
 6/10 A kérdező kommentje:
Ezt nem csak vallalkozasban lehet csinalni es nem csak nagyhatalmu gazdag emberek kezdhetnek neki. Nyilvan az ilyen jatekok minosege a Wowot egyaltalan nem uti de nem is kell, peldat mondanom pedig nem szukseges. Es szeretnek megkerni mindenkit, akinek kotekedni tamadt kedve, hogy ne itt tegye mert nem vagyok ra kivancsi.
2017. júl. 5. 13:41
 7/10 anonim ***** válasza:
Szóval érveid nincsenek, a valóságra meg nem vagy kíváncsi. Ígéretes tulajdonságok egy ifjú vállalkozónak, tutira meggazdagszol majd az első magyar MMORPG-ből!
2017. júl. 5. 13:51
 8/10 A kérdező kommentje:

Látod itt van a hiba.

Nem elég, hogy a kérdést nem, azt sem fogtad fel, hogy nem neked szól. Megértettem amit mondtál, de számomra nem közöltél sem új, sem fontos információt és ezért nem foglalkozom vele.

2017. júl. 5. 13:59
 9/10 anonim ***** válasza:
#8: Mi az, hogy nem nekem szólt a kérdés? Ez egy nyílt fórum, ha kiírsz valamit, az mindenkinek szól! Jézusom... Jól van, abbahagyom. Élj csak tovább a kis álomvilágodban, és várj tovább az igazi válaszra, amit senki sem fog megadni, mert amit keresel, az nem létezik.
2017. júl. 5. 17:41
 10/10 A kérdező kommentje:

De nem az volta kérdés, hogy szerinted létezik-e. Most le kéne vennem a kérdést mert te mondtál valamit? :D

Én egy pillanatig sem szóltam a feleségednek, hogy ne 2 cukorral csinálja a kávédat, mert egyáltalán nem érdekel. Remélem rávilágítottam valamire.

2017. júl. 5. 19:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!