Laptopvásárlás elött állok és nagyon nem értek hozzá, tudnátok ajánlani max 140 000 ft ig olyan laptopot amin futnak az mmorpg játékok és ha még belefér a picit nagyobb igényü játékok is?
szerintetek ez milyen? jó? igaz drágább, de mèg belefèrne.
Tulajdonképpen az Acert és az Asus szidják a legtöbben, illetve "húzzák le"!
Én 2 hónapja vettem újan 1 acer lapost 120-ért, (nvidia kártyás) eddig nincs vele különösebb gondom! Persze minden gyártónak vannak rossz/hibás darabjai/szériái! Igazából ezekenk sem magukat a hardvereit szidják, hanem az "anyaghasználatot" ill. esetenként a kijelzőt, de mivel ők adják a legolcsóbb/legerősebb hardvert ezért valamit ugye valamiért! Hp-t Dell-t nem igazán kapsz hasonló teljesítményűt ennyiért! Sógor vett 1 hp lapost kb. 2-3 héttel előttem 110-ért, neki integrált vga van a gépben meg nem 500-as hdd, hanem 120-as ssd, de amúgy ezeken kívül minden megegyezik, neki az akksija nem bír ki egy 2 órás filmet!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!