Laptopvásárlás elött állok és nagyon nem értek hozzá, tudnátok ajánlani max 140 000 ft ig olyan laptopot amin futnak az mmorpg játékok és ha még belefér a picit nagyobb igényü játékok is?
Figyelt kérdés
2017. jan. 10. 21:06
11/13 A kérdező kommentje:
Olyan rossz a 920m?:/
2017. jan. 11. 15:11
12/13 anonim válasza:
Nem! Nekem történetesen pont olyan van a laposban egy i3 5005u-val, viszonylag még játszhatóak a játékok amiket én szeretnék futtatni rajta(Naruto shippuuden, csgo, és kb. ennyi... xD! Nagyobb igényű játékok alatt mit értesz? bf1 full lowon 25fps körül megy, tehát olyan elég határeset, a the crew: 25-35fps között persze ez is lowon, Crysis 3 szintén lowon: 25-35 fps közötti értékeken The evil Within szerintem már nem mondható játszható szintnek, 15-20fpsel bírja! A jobb játékélményért járnál jobban a 940m-el, nekem nem fért már bele a keretbe sehogyan sem, de neked még éppen bele lehet nyomorgatni, én inkább azt venném! Persze Te dolgod, én csak "ajánlom"! A játékok végett!
13/13 anonim válasza:
A 940m majdnem kétszer olyan erős mint a 920m.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!