Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » MacBook pro melyiket éri...

MacBook pro melyiket éri megvenni?

Figyelt kérdés

Macbook pro gépet szeretnék venni használtat, részben grafikai programok futtatására. 13 colos i5 8gb memoria ssd meghajtó amit szeretnék.

2011, 2012 kiadás közt mi a különbség? Ezekben a gépekben még van mozgó alkatrész pl ventilátor hűtésre?

Töltőről működtetve kíméli az aksit?

Eddig win gépeket használtam, de folyamatosan össze omlanak és lassúak, valamint ami van nem bővíthető.

2017. jún. 21. 18:31
 1/1 anonim ***** válasza:

"Eddig win gépeket használtam, de folyamatosan össze omlanak és lassúak"

A félmillióba kerülő Windowsos Razer Blade-em úgy *****a meg a 900 ezer forintos céges MacBookomat, hogy csak úgy porzik. Odabent mindenki kiröhögött, jól van, Pistike, persze, hogyne... Oké, bevittem a Razert, ráeresztettem egy pár tesztet mindkettőre, és kb. 20-30%-al gyorsabban végezte el ugyanazt a feladatot, mint az Apple. A kollégáim köpni-nyelni nem tudtak.

Összeomlás? Utoljára a Windows Vista idejében omlott össze a gépem, márpedig az nem tegnap volt.

2017. jún. 22. 00:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!