A3-as méretű dokumentumot le tudok kicsinyíteni A4-es lapra Kyocera fénymásolóval?
Figyelt kérdés
Munkahelyemen kéne holnap majd megcsinálnom és nem tudom elképzelni, hogy az a táblázat ami az A3-ason van, normálisan szimpla fénymásolóval arányosan lekicsinyíthető. Ez a dokumentum nincs meg gépen, tollal kitöltött.
Nem sok időm lenne rá, hogy próbálkozzak össze-vissza majd utána ha mégsem sikerül akkor meg begépeljem és úgy nyomtassam ki...
Valaki tudna adni valami tanácsot ? le lehet kicsinyíteni ?
2017. jún. 1. 21:22
1/2 anonim válasza:
Ha a nyomtató tud A3ba scannelni akkor utána azt már tudod A4be nyomtatni
2/2 A kérdező kommentje:
Nem tud :S Hát újra szerkesztettem és úgy kinyomtattam :) De köszönöm a választ :)
2017. jún. 2. 20:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!