Kyocera Ecosys M2035dm illetve az M2030dm sorozathoz ért valaki, scanneléssel lenne problémám?
Bocsánat igen.
Van egy magyar leírásom is a szkenneléshez de biztos én vagyok a béna mert nem megy.
Megosztottam egy mappát az rendben.
1. kéri az állomásnevet ami számítógép neve jelen esetben amit legyen ez Denis.
2. majd kéri az elérési út nevét ezzel már gondban voltam, hogy hogyan adjam meg de kipróbáltam több lehetőséget is. "Scan" nevű mappát hoztam létre amit megosztottam ahogy kérte... szóval beírtam, elérési útként , hogy "Denis/Scan" ez nem volt jó, próbáltam csak simán "Scan" aztán "/scan" aztán \scan\scan, aztán \\Denis\scan szóval mindent.
3. kéri a felhasználónevet amihez szintén Denis-t írtam be
4 kéri a jelszót ide a bejelentkezési jelszavamat adtam meg.
és elvileg ennyi.
próbáltam ip címmel is mert elvileg azt is lehet írni állomásnévhez, és ezt az ip-t ugye átirtam az adapter beállításoknál is.
de nem jó
Bekapcsoltad a jelszó nélküli megosztást?
Start -> Vezérlőpult -> Hálózat és internet -> Hálózati és megosztási központ -> Speciális megosztási beállítások
Amúgy feltételezem az most ahhoz kell, hogy nyomtató kezelőszervéről is tudj közvetlenül a gépre küldeni fájlokat.
Mert egyéb esetben csak simán a gépről egy scannelő program segítségével is tudnál scannelni.
Ez alapján állítottad be?
nem sajna.
Valami nem jó neki, a mappát megosztottam ahogy írta az teljesen korrekt volt, aztán amiket kér azok közül valami nem jó.
De ötletem nincs.
az állomásnév az a felhasználónév másképp, aztán az elérési út, és itt lehet valami probléma
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!