Kyocera FS 1030 MFP multifunkcionális nyomtatót hogy tudom átállítani, hogy ne legyen alvó módban egy idő után?
Figyelt kérdés
Egy idő után "Sleeping" jelenik meg a kijelzőn majd kikapcsol és utána megint be kell kapcsolni hogy újra nyomtathassak vele. Hol lehet kiiktatni és hogyan az alvó módot és hogy folyamatosan, megállás nélkül nyomtathassak vele?2016. márc. 17. 09:16
1/2 Lajos54 válasza:
Javaslom a kezelési útmutató gondos áttanulmányozását. Lehet állítani az időket, mind az alvó mód, mind a kikapcsolás vonatkozásában. Innét letöltheted a magyar nyelvűt, ha esetleg nincs meg:
2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm, megtaláltam, beállítottam!
2016. márc. 17. 14:59
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!