Ha letöröltem a lomtárat, akkor hogyan hozhatom vissza?
Tehát nem tudod megválaszolni a kérdést, de okoskodsz...
Már megoldottam.
Amúgy a legfontosabb infót hagytad csak ki, milyen oprendszer.
Win7 alatt egyébként jobbklikk -> Personalize -> Change Desktop Icons -> Recycle bin bepipálása
"Ha letöröltem a lomtárat" elég egyértelmű... ha a tartalmát töröltem volna, akkor talán úgy szólna a kérdés első része, hogy "Ha letöröltem/kitöröltem a lomtár tartalmát". Úgy látszik az értő olvasás nem divat manapság.
Egyébként lényegében úgy csináltam, ahogy az 5. írja.
Ha az ikonját törölted volna, akkor talán úgy szólna a kérdés első része, hogy "Ha letöröltem/kitöröltem a lomtár ikonját".
A Lomtár maga egy speciális rendeltetésű mappa, amelynek az esetleges törlése vagy csak a megfontolatlan ürítése is igencsak érzékeny veszteséget jelenthet. Az ikon ehhez képest csak egy jelentéktelen címke, amelynek a hiánya maximum bosszantó kényelmetlenség, tehát érthető, hogy nem mindenkinek az jut az eszébe először. Ha te azt olvasod, hogy „leomlott a Rezeda utca 29.”, akkor valószínűleg neked sem az lesz az első gondolatod, hogy csak a falról potyogott le a rosszul odagipszelt házszám. A divat járásától függetlenül praktikusabb érthetően fogalmazni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!