Ha a laptoprol mindent letöröltem, es a Lomtárat is kiürítettem. Ugye semmi sem fog látszódni a régi tartalmakbol?
Volt egy-kèt ínyenc foto a szamitogèpen. Párom fia fogja újratelepíteni a gèpet, ugye nem nèz majd ránk sanda szemekkel, ha ujra talalkozunk?
:D
Koszi, Brigi
:D
Igen..igy utolag szerintem is jobb lett volna mashol "tárolni".
Ezek a fiuk fifikasak, es kivancsiak is :D
Ezt a merevlemez-formazast hogyan tudnám megeszkozolni ?!
Segitenètek ?
CCleanert töltsd le a következő oldalról.
Link: [link]
Válaszd ki a magyar nyelvet, majd telepítsd fel. Ha közben ajánlaná a Google Chrome telepítését, abból vedd ki a pipát. Indítsd el a programot. Navigálj az eszközöl fülre, majd a meghajtó tisztítóra kattints.
Vigyázz, hogy ezek legyenek beállítva, máskülönben nem csak a szabad területet törli. Adattörlés: csak a szabad terület. Felülírási mód: 35 menetes. Válaszd ki a meghajtót és mehet. Közben ne csinálj semmit. 4-8 óra szokott lenni. Mérettől függ. Mást is tud a program, érdemes ismerkedni vele.
"Ujra lesz rakva" az egesz ugyh akar mindent is torolhet a program , mert mar igyis letoroltunk rola mindent :)
De nagyon koszi a linket, megprobalkozom vele :)
Üdv, B.
Hali.
Nem kellenek hozzá spéci progik, ha a megfelelő partíciót DOS -ban (Windows alatt CMD) BOOT lemeznek formázod.
Ez mindenféle indexelést leszed róla így, még ha bináris szinten is nézi a winyót, csak egy nagy bit halmazt fog látni amit megfelelő módon file-okká kell rendeznie, ami egy NTFS filerendszer után nem könnyű a töredezettség miatt.
Ezt már csak spéci progikkal tudja visszaállítani, ami ezen szoftverek demóiban nincsenek engedélyezve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!