Madrid950212 kérdése:
Nekem power xp 2008 van telepitve laptopomra, és véletlenül letöröltem a lomtárat.1000 féle megoldást probáltam de nem megy. Tudnátok segiteni?
Figyelt kérdés
2014. szept. 14. 18:49
1/3 anonim válasza:
Szia! Rég volt már xp-m, de ha az asztalon jobb klikkelsz, majd be mész a tulajdonságokba vagy hova, ahol háttérképet, képernyőkímélőt, stbt lehet állítani, ott valahol azerintem ott vannak ilxen parancsikon beállítások, Dokumentumok, Sajátgép, stb. Szerintem onnan vissza tudod rakni az asztalra.
2/3 A kérdező kommentje:
SZia azt má probáltam ott se lehet rendszer vissza állitást is meg majdnem mindent amit ezen az oldalon találtam de sehogy nem jo
2014. szept. 14. 20:13
3/3 start antal válasza:
Barátom, tegyél egy kisérletet, fogj egy potya fájlt, vagy csinálj egy txt-s lapot néhány karakter szöveggel és mentsed el egy egyszerü fájlnévvel (pl. abc) az asztalra. Majd onnan töröld ki, azután a start opció keresőmenüjével keresd meg. Ha a lomtárad megvan, csak az ikonját nem látod, akkor a kereső kiadja neked a talált abc nevü fájlt. Ha rákatintasz a talált tételre, kijelöld akkor a kereső oldal első opciójánál a "tartalmazó mappa"-ra kattintással megjelenik a lomtár oldala. Tehát megvan a lomtár ezek után egy pedrive-re másolsz máshonnan egy xp oldalról származó lomtár parancs ikont, és rámásolod a gépedre az asztalra. ugyan ilyen gondom volt nekem is és a sok "okos" ötlettől csak hülye lettem, viszont itt ezen a fórumon láttam a másolós ötletez. Kipróbáltam néhány perce és super. Legyen szerencséd. Azt még nem tudom, hogy skypén vagy Emailban is lehet e küldeni. de kipróbálom. Ha jó akkor jelezd felém.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!