Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Vírusos lehet a gépem?

Vírusos lehet a gépem?

Figyelt kérdés
Lefuttattam 3 féle vírusirtót ( avast free, iObit malware fighter és az advanced system care-t, bár az annyira nem vírusírtó. ) Az iobit le is szedett 4 trojan droppert ami elég aggasztó... de mást nem találtak. Ma volt olyan, hogy a chrome-ot random bezárta a gép, és ilyet eddig nem csinált. Viszont az Avast teljes vírusirtását nem tudom elindítani, mert egyből meghal a gép, lehet az iobit miatt, mivel 2 vírusirtó és azok ölik egymást. De ezeken kívül mit kéne csinálnom? (bocs a hülye megfogalmazásért )

2017. ápr. 17. 20:56
 1/3 anonim válasza:
Szia, először is csak egy vírusirtót használj,a gépedet kapcsold ki pihentesd egy kicsit,nézd meg hogy a Windows Defender nincs-e bekapcsolva mert az úgy tiszta káosz. Remélem megoldódik a problémád.
2017. ápr. 17. 22:47
 2/3 A kérdező kommentje:

Hali!

Win defender ki van kapcsolva, és egyszerre csak 1 vírusírtó megy, az avast. De az iobit találta meg a 4 trojan cuccot, szóval néha futtatom azt is.

2017. ápr. 18. 01:53
 3/3 anonim válasza:
Nekem is az avast volt fenn sokáig de nem vált be ha teheted akkor inkább szerezz be egy másik vírusirtót.
2017. ápr. 18. 09:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!