Leirna valaki lepesenkent, hogy hogy kell ujratenni a Windowst, ha nagyon virusos lett a gepem?
Van Windows 7 CD-m.
Arra is gondoltam, hogy ha en ujrateszem a windowsot es majd a kulso merevlemezrol atteszem a dokumentumokat, amiket meg szeretnek tartani a virusos szamitogeprol, akkor nem telepitodnek vissza a virusok?
Koszonom!
Koszonom.
Nem igazan tudom, hogy mi az a partacio, de egy felhasznalo van es c meg d meghajto.
3 gb.
Megoldás lesz, hogy a D partícióra pakolod őket és azt nem formázod windows telepítéskor.
Amúgy a telepítés annyi, hogy BIOSban (mikor bekapcsolod a gépet nyomogasd az F2-t) a boot sorrendnél előre teszed a DVD olvasót, persze legyen bent a windows lemez. Ezután kb csak tovább tovább gomb, ha kérdezi hova rakod akkor válaszd ki azt ami a C partíció (méret alapján ismered majd fel), formázd le és azt kijelölve indítsd a telepítést.
> a d_rol a c_re, majd a d-t formazzam, majd mindent vissza a d-re, es a c-t ujrarakom
Sokkal egyszerűbb lenne, ha a D-t békénhagynád, ahogy van. A C-ről rámásolod, ami fontos és a C-t újrarakod.
Ellenoriztem, a D-n van minden fontos dolog. Azt hol valasztom ki, hogy a C-t rakom csak ujra?
A virusaim nem maradnak meg igy?
Nem, ne haragudj, azt hiszem, rossz helyen neztem (jobbklikk a my computerre, majd properties, ott neztem ezt a 3gb-ot).
A C-n 97.6 Gb, a D-n 199 Gb van. Igy jol neztem, remelem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!