Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Leirna valaki lepesenkent,...

Leirna valaki lepesenkent, hogy hogy kell ujratenni a Windowst, ha nagyon virusos lett a gepem?

Figyelt kérdés

Van Windows 7 CD-m.

Arra is gondoltam, hogy ha en ujrateszem a windowsot es majd a kulso merevlemezrol atteszem a dokumentumokat, amiket meg szeretnek tartani a virusos szamitogeprol, akkor nem telepitodnek vissza a virusok?

Koszonom!

2016. nov. 24. 18:46
1 2
 1/17 Dongaben ***** válasza:
Teszek egy kísérletet... A HDD-n több partíció van, vagy csak 1? És hány Gb-os a meghajtó?
2016. nov. 24. 19:02
 2/17 A kérdező kommentje:

Koszonom.

Nem igazan tudom, hogy mi az a partacio, de egy felhasznalo van es c meg d meghajto.

3 gb.

2016. nov. 24. 19:12
 3/17 A kérdező kommentje:
Meg az is a,problemam, hogy van 30.6 gb fajlom osszesen, amit nem tudok nelkulozni. De nincs ekkora adathordozom, sem kulso merevlemez, amin tarolhatnam, amig ujrateszem a windowsot. A dvd irom meg nem tul jo. Erre van valami megoldas?
2016. nov. 24. 19:16
 4/17 anonim ***** válasza:

Megoldás lesz, hogy a D partícióra pakolod őket és azt nem formázod windows telepítéskor.

Amúgy a telepítés annyi, hogy BIOSban (mikor bekapcsolod a gépet nyomogasd az F2-t) a boot sorrendnél előre teszed a DVD olvasót, persze legyen bent a windows lemez. Ezután kb csak tovább tovább gomb, ha kérdezi hova rakod akkor válaszd ki azt ami a C partíció (méret alapján ismered majd fel), formázd le és azt kijelölve indítsd a telepítést.

2016. nov. 24. 19:20
 5/17 A kérdező kommentje:
Azt olvastam most, hogy tegyek at mindent a d_rol a c_re, majd a d-t formazzam, majd mindent vissza a d-re, es a c-t ujrarakom. Ilyen lehetséges?
2016. nov. 24. 19:21
 6/17 anonim ***** válasza:

> a d_rol a c_re, majd a d-t formazzam, majd mindent vissza a d-re, es a c-t ujrarakom

Sokkal egyszerűbb lenne, ha a D-t békénhagynád, ahogy van. A C-ről rámásolod, ami fontos és a C-t újrarakod.

2016. nov. 24. 19:22
 7/17 A kérdező kommentje:
El tudom rontani, hogy azt formazom, amin a cuccok vannak?
2016. nov. 24. 19:22
 8/17 A kérdező kommentje:

Ellenoriztem, a D-n van minden fontos dolog. Azt hol valasztom ki, hogy a C-t rakom csak ujra?

A virusaim nem maradnak meg igy?

2016. nov. 24. 19:24
 9/17 Dongaben ***** válasza:
Partíció az, ha pl. egy HDD több részre van osztva. Ha C, és D van, akkor 2 partíció van a gépen. A "3 gb" valami vicc akart lenni? Mekkora a teljes HDD mérete? A 30 Gb adat elmentéséhez bizony segítséget kérnék havertól, rokontól. (Valakinek csak van egy külső meghajtója 1 napra...)
2016. nov. 24. 19:24
 10/17 A kérdező kommentje:

Nem, ne haragudj, azt hiszem, rossz helyen neztem (jobbklikk a my computerre, majd properties, ott neztem ezt a 3gb-ot).

A C-n 97.6 Gb, a D-n 199 Gb van. Igy jol neztem, remelem.

2016. nov. 24. 19:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!