Leirna valaki lepesenkent, hogy hogy kell ujratenni a Windowst, ha nagyon virusos lett a gepem?
Figyelt kérdés
Van Windows 7 CD-m.
Arra is gondoltam, hogy ha en ujrateszem a windowsot es majd a kulso merevlemezrol atteszem a dokumentumokat, amiket meg szeretnek tartani a virusos szamitogeprol, akkor nem telepitodnek vissza a virusok?
Koszonom!
2016. nov. 24. 18:46
11/17 A kérdező kommentje:
Nem ismerek senkit itt, akitol kolcsonkerhetnek barmit is :))
2016. nov. 24. 19:31
12/17 Dongaben válasza:
OK! Ha a "D"-n vannak a fontos adatok, akkor a "C"-re fel lehet tenni egy új Win-t. Telepítéskor a "D"-n kívül minden más partíciót törölj! (Meghajtó beállítás/haladó) Az így létrejött partícióra telepítsd a Windows-t. (Mondjuk telepítés előtt érdemes beszerezni a kellő drivereket.) Utána jelentezz újra.
13/17 Dongaben válasza:
Ja... Képekbe, videókba nem mászik bele "normális vírus".:)
14/17 A kérdező kommentje:
Akkor hol tartozkodik a bacilus? :))
Milyen driverekre van szuksegem?
2016. nov. 24. 19:48
15/17 A kérdező kommentje:
Nekifogtam ujra atnezni a dokumentumjaimot es elkuldozgetem emailen a fontosabbakat. En a nagytakaritast szeretem, nem szonyegala seperni.
2016. nov. 24. 19:50
16/17 A kérdező kommentje:
:))
2016. nov. 24. 19:53
17/17 A kérdező kommentje:
Na jo. Ez egy orokkevalosag.
2016. nov. 24. 20:03
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!