Most kaptam használtan egy laptopot. Segítséget kérhetek?
Figyelt kérdés
kívül,a CD meghajtóra az van írva hogy DVD.ha berakok egy filmet,felismeri hogy dvd,a címet is,viszont nem indítja el.szerintetek lejátssza a dvd-t?mert sztem ha nem játszaná le,akkor fel sem ismerné.esetleg próbáljam meg egy másik videolejátszóval?
köszi a választ!
2010. máj. 13. 18:59
1/7 anonim válasza:
Tegyél fel másik lejátszó progit (pl. VLC player). Ez tuti le fogja játszani.
2/7 A kérdező kommentje:
hát csak nem megy...a gépen hol tudom megnézni,hogy egyáltalán van e benne dvdlejátszó,mert lehet csak én vagyok béna
2010. máj. 13. 19:25
3/7 A kérdező kommentje:
na ez furcsa...az írta ki,hogy nem tudja lejátszani.beraktam másik filmet,ott csak hang van.lehet kell vmi program még hozzá?nem értem....segítsetek!:)
2010. máj. 13. 19:32
4/7 anonim válasza:
Kipróbáltad már a VLC-t?
5/7 A kérdező kommentje:
igen,és vmelyik filmet nem ismeri fel,vmelyiket meg lejátssza,de tor a hang és késik a kép.lehet a videokártyával van vmi?elég régi gép.
2010. máj. 13. 19:44
6/7 A kérdező kommentje:
egyedül Windows M.P.rel nem szaggat a hang,viszont nincs kép...
2010. máj. 13. 19:50
7/7 anonim válasza:
Codec-ek hiányoznak, szedd le a K-lite Codec Packot, vagy csak simán a KM Playert
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!