Mi a baja a laptopomnak? Segitseget kernek.
Vadonatuj Sony Vaio latop,2 honapja hasznalom.Folyamatosan frissitem a programokat mikor jonnek az update-k.Opera a browserem.Es minden reklam helyen egy nagy szurke kor van benne egy lejatszos nyillal.De ez igaz barmelyik videora,reklamra,mar 2x visszaallitottam a gepet akkor jo 1 napig aztan kezdi ujra.Nagyon idegesito mikor megnyitok egy oldalt es tele van ilyen nyilakkal.mindegyikre ra kell kattintani,hogy megnyissa a kepeket.Az Adobe flasht is letoroltem mar aztan telepitettem a regit az ujat is tobbszor de semmi.
Vki tudja esetleg mi lehet ez,hogyan tudnek ettol megszabadulni?
azert nem merek massal bongeszni mert az explorertol tele lett a gepem virussal meg virusirto mellett is.A masik gepemen 3 evig operaval bongesztem es se virusirto se tuzfal vagy egyeb vedelem nem volt es nem lettem virusos.A baratnom achromot hasznalja es csupa virus a gepe.De egyebkent az explorerrel is ugyanez a helyzet akkor is ez van ha azzal nyitom meg az oldalakat.
Koszonom a valaszokat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!