Mi van ha sulis gépen újrarakom a windows hogy tudjunk játszani hálózaton Cs 1.6 tal?
Ha csak úgy újratelepíted, anélkül, hogy bárkit is megkérdeznél, mert most nem tudsz rajta játszani?
Szerintem minimum egy igazgatói, amúgy meg kitehetnek. Előbb kérdezd meg.
Azért, mert azok a gépek oktatásra vannak, olyan alkalmazások vannak rajta, amik ezt segítik, rajta vannak esetleg a diákok munkái is.
Valószínűleg azért nem tudsz játszani, mert valami rendszer a gépen ezt tiltja. Ezt okkal tették fel rá.
Ha egyik nap egy diák szól a tanárnak, hogy jöjjön már, eltűnt a fájl, amin az előző két órán dolgozott, helyette cs 1.6 van csak a gépen, szerinted milyen következménye lesz, hogy az adott diák lemaradt, a dolgozni sem tud a gépen, a gépet pedig újra kell telepítsék, és mindent újra fel rá?
Amelyik középiskolába én jártam már azért ki akartak tenni egy diákot, mert kikapcsolta a vírusirtót.
Szép kis vircsaft lehet nálatok, ha a diákoknak telepítési joguk van az iskolai gépekre, de ettől függetlenül biztos lehetsz benne, hogy igen komolyan fogják venni, ha engedély nélkül csinálsz ilyesmit -- a gép az iskola tulajdona. Ha meg neadj'isten bármiféle gikszer adódik akár a géppel, akár a rajta lévő adatokkal, mindegy, hogy ténylegesen neked köszönhető-e, megint csak téged fognak elővenni.
Nem gondoltál még rá, hogy valami legális tevékenységgel is mulattathatnátok magatokat? Nem mondom, hogy mindjárt programozással, órai bemutatóanyag összeállításával vagy egyéb hasznos tevékenységgel, de szerkeszthettek videókat, hülye képmontázsokat, saját honlapot, portable programokkal csinálhattok 3D-modellezést, animációt, rajzolhattok mangát, vághattok zenét, meg tudomisén... Azért annyira sok infóórátok nem lehet, hogy értelmes emberek ne tudják eltölteni az időt készen kapott szórakozás nélkül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!