Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Hogyan tudnám elérni, hogy...

Hogyan tudnám elérni, hogy egy helyi hálózaton levő kamerát tudjak figyelni a telefonomon?

Figyelt kérdés
Nem, nem kukkolni akarok, csak a munkahelyemen van egy kamera ami pont az én részlegemet figyeli, és ha megtudnám oldani azt, hogy a telefonomon keresztül tudjam figyelni mi történik ott, akkor nem kellene otthagynom 10percenként az eredeti pozíciómat. Egy MAC Címem van csak a kameráról semmi több. Próbáltam kitalálni az IP címét is, de még nem jutottam sokra :D Előre is köszönöm.
2017. febr. 27. 15:54
 1/2 anonim ***** válasza:

Minden kamerának meg van a maga androidos stb applikációja, azt fel kell tenni rá.

Ha routerben az upnp be van kapcsolva akkor könnyen meg fogja találni a kamerát, ha nincs akkor viszont külön mobiltelefonokhoz való portot kell átirányítani benne, az ip identivisionnál pl így van.

Helyi hálózaton ha ip rendszerről van szó akkor csak az ip címe kell az adott kamerának, ha nem akkor meg a dvr ip címe, mert a kamerákat a dvr-t megkerülve is el lehet érni, nálam legalább is.

A dvr eléréséhez persze jelszó kell.

Az én routerem ha a portforwardnál ráállítom a mac címre akkor automatikusan az ip-t jelzi ki.

Hát nem tudom ezzel mit segítettem :-/ de próbáltam.

2017. márc. 1. 14:47
 2/2 A kérdező kommentje:
Segített, köszi, akkor előbb a routert kellene megbűvölnöm, ahogy gondoltam ,köszi mégegyszer ;)
2017. márc. 2. 17:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!