Miért fagyhat le a gépem?
Figyelt kérdés
Pár napja délután jelzett, hogy frissíteni fog, de átállítottam egy nappal későbbre, mert dolgom volt. Aznap este beraktam egy filmet, amitől lefagyott. Újra kellet indítanom, ami ugye beindította a frissítést. Minden rendben volt, rendesen működik a gép, kivéve hogy azóta minden este lefagy amikor berakom az első filmet. A további filmekkel semmi baja. Egyik nap direkt előre újraindítottam - nem fagyott le. Másnak csak leállítottam és bekapcsoltam - akkor ugyanúgy lefagyott. Mi lehet a probléma? Csak pár hete van meg a gép, ez volt a második frissítés, előtte semmi baja nem volt a filmekkel.2017. márc. 29. 09:52
1/2 Derwer válasza:
HDD hiba esetleg... Nézz rá HardDiskSentinellel, ártani nem árt.
2/2 anonim válasza:
Csinálj egy rendszer-visszaállítást mint tipp, egy régebbi időpontra. Akkor mi a helyzet?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!