Mitől fagyhat a gépem?
Figyelt kérdés
Nem tudom, hogy mitől, de folyton befagy a gépem. Befagyás után meg ha újraindítom, nem akar elindulni, csak kb 10 perc után. Mitől lehet ez?
Gondolkodtam rajta, hogy valamelyik hardver szart be (proci, vidikari, vagy valami), vagy esetleg rendszer hiba. De hát rendszerhibát azér nem gondolnám igazából, mert kb 1 hónapja lett újrarakva a gépem (xp-ről win7), és ugyan ez amit én felraktam, havernál tökéletesen megy.
2013. júl. 30. 20:07
1/1 anonim válasza:
nem mindegy hogy mi van a gépedben. vagy azért fagy be mert nincsen a memóriából legalább 2gb vagy valami program lasítja be. nem szabad 2gb nál kissebb mert akkor nagy valószínűséggel le lasul a gép. tudom mert én mindenkinek ezt ajánlom. de amúgy így láthatatlanban nem tudom 100% -ra meg mondani hofgy mi a baja. lehet hogy egy ujra telepítés szügséges. vagy ha ujra telepíted bootolva teleítsd mert akkorq lehet hogy azért lassul be mert nincsen elég helye hogy működjön
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!