Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » World of Tank-ban hogy lehet...

World of Tank-ban hogy lehet a leggyorsabban fejlődni?

Figyelt kérdés
mit kell csinálni hogy gyorsabban gyűljenek a tapasztalati pontok? Mert ahogy én próbálkozom így egy örökkévalóság. Tegnap kezdtem de már van benne vagy 8-10 órám.fejlesztgettem tankokat de rájöttem hogy másik vonalon kell elindulnom mert azok a fajta tankok amiből 1-et 3-as szint-re fejlesztettem nekem nem jönnek be. így új vonalon indultam el. Ha 4-es szintre fejlesztek egy tankot akkor kapok majd új "küldetét"?
2017. márc. 7. 21:27
 1/4 anonim válasza:
Letörlöd a "játékot" és máris a lét magasabb szintjére kerülsz.
2017. márc. 8. 06:50
 2/4 A kérdező kommentje:
Ahha max azt az időt amit játékra fordítok, arra fordítanám hogy más sokkal értelmetlenebb dolgot csináljak a gépen. Mesélj még.
2017. márc. 8. 17:59
 3/4 anonim ***** válasza:
"8-10 órám" az komoly mennyiség de inkább töröld mert nem neked való mivel 8-10 óra nem örökkévalóság
2017. márc. 9. 01:38
 4/4 A kérdező kommentje:
Ma rájöttem hogy lehet normálisan fejlődni. Köszi a semmit. Nem a 8-10 óra az örökkévalóság hanem ha abban az ütemben folytattam volna a fejlődést akkor az lett volna. Szövegértés!
2017. márc. 10. 13:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!