Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Rendeltem egy elektronikai...

Log bence4 kérdése:

Rendeltem egy elektronikai csomagot a wishrol mar 1honapja es meg mindig nem jot meg, vajon menyi idő meg?

Figyelt kérdés
Es amit ra 6napal rendeltem az meg mar megjot (egy e-cigarettáról lene szó ) valakinek tapasztalat ??

#E-cigi.wish.csomag.
2017. febr. 14. 18:00
 1/6 anonim ***** válasza:
Mint például Ebay esetében hosszabb az átfutási idő. Várni kell. Ha megjön a termék lehetőség adódik rá, hogy megnézd és fizetés nélkül távozz. Ez a feladót fogja terhelni.
2017. febr. 14. 20:21
 2/6 anonim ***** válasza:
Ha nem kaptad meg a kézbesítői időig írj az ügyfél-szolgálatnak. Általában írják,hogy várj még 1 hetet..ha akkor sem kapod meg visszautalják az árát! Viszont nem mérvadó a szállítás lejárata. Wish ugyan az mint ebay ugyan onnan jönnek a dolgok. Van olyan termékem ami 13 nap alatt megjött ebayról.ugyan abban az időben 10 terméket rendeltem még meg,azok még nem jöttek meg!
2017. febr. 17. 16:01
 3/6 anonim ***** válasza:

Barátnőm rendelt tőlük, sok mindent azok többsége 2 hét alatt megjött, volt egy olyan amire 1 hónapot is várt, de megjött az is. Rendelt magának egy tornaruhát amire 5 hetet várt, nem jött meg. Reklamált, kértek tőle még egy hetet, de semmi, rá pár nappal később megint jelezte hogy nem jött meg, akkor visszakapta a pénzt, és írták hogy ha esetleg még is megkapja tekintse ajándéknak. Azóta eltelt jó 3 hét, rendelt is persze ami 10 nap után megérkezett, rá másnap megkapta azt a tornaruhát amit nem küldtek.

Meg is lepődött, igaz hogy nem volt egy nagy összeg talán 1500 Ft körüli volt az ára, de megkapta és teljesen megvan vele elégedve

2017. febr. 18. 16:03
 4/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm szepen a kérdéseket meg mai napig ne jot meg de bizakodok
2017. febr. 20. 10:06
 5/6 A kérdező kommentje:
Hat sajnos meg mindig nem jot eg a csomag írtam nekik anyit írtak hogy várjak ....elszomorito
2017. febr. 28. 15:41
 6/6 adri152 válasza:
Én is rendletem meg szeptemberbe oktober 30 kellet volna megjonnie es irtak h varjal egy hetet aztan megin vartam semmi megin irtak hvaejak egy hetet es most meg azt irtal varjak decemberig most ha egyszer nem jon meg mert nem utaljak vossza hova varjak ra fel evet?
2018. nov. 10. 13:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!