Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Rendeltem egy notebookot egy...

Rendeltem egy notebookot egy webshopból házhozszállítással. Mire kell figyelnem átvételkor?

Figyelt kérdés

Pl. Papírok, termék ellenőrzése h nem-e sérült. Ha valami fizikai baja van a laptopnak ami a csomagoláson nem látszik, azt h bizonyíthatnám utólag h még átvétel előtt sérült? Milyen papírokat kell h kapjak? Tudom triviálisnak tűnő kérdések ezek, de még sosem rendeltem semmit és mivel nagy értékű dologról van szó így valamennyire érthető h aggódom.

Előre is köszönöm a válaszokat

2017. jan. 24. 21:53
 1/6 anonim ***** válasza:
Ha nagyon biztosra akarsz menni, akkor a futár előtt csomagolod ki. Ha sérülést tapasztalsz, jegyzőkönyvet vetetsz fel.
2017. jan. 24. 22:01
 2/6 anonim ***** válasza:

Miután bevitted, nézd át a bekapcsolt kijelzőt esetleges pixelhiba miatt!

Ha nem tudod mi az akkor csak keress rajta kis piros vagy fekete pontot a kijelzőn!

4-5 menj át rajta alaposan!

2017. jan. 24. 22:17
 3/6 anonim ***** válasza:
31%

"valamennyire érthető h aggódom."

Egyáltalán nem érthető. 2017 van. Még ha most jöttél is ki a barlangból, akkor is utánanézhetsz a hatályos jogszabájoknak. Netes rendelés esetén 14 napon belül akár indok nélkül visszaküldhetederedeti csomagolásában és állapotában bármilyen következmény nélkül. Ez bizony már jó néhány éve így van.

"keress rajta kis piros vagy fekete pontot a kijelzőn!"

És mi lesz a kék, zöld és fehér színekkel?

"4-5 menj át rajta alaposan!"

Mi volt az első három lépés?

2017. jan. 24. 22:33
 4/6 anonim ***** válasza:
Hiába van 2017, ha törött a gép, vagy netán másik típus van a dobozban, akkor hiába küldi vissza.
2017. jan. 24. 22:37
 5/6 anonim ***** válasza:
30%
Ugyanis?
2017. jan. 24. 22:39
 6/6 anonim ***** válasza:

Elnézést, hogy nem írtam végig az rgb színeket végig... Én csak segíteni akartam a kérdezőnek...

És az a "4-5" , 4-5x lett volna!

De úgy látom ezen az oldalon már kérdezni se kérdezhet az illető, mert ennyi erővel már bármire rá lehet keresni a google-n...

"Nem is értem, mi értelme van már ennek a weboldalnak..." :)

2017. jan. 24. 22:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!