Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Milyent tablet es notebookot...

Milyent tablet es notebookot vegyek? 2az 1ben?

Figyelt kérdés
Szeretnek venni egy olcsobb kategóriát, de nemis tul olcsót. Kozép szinten keresgélek, a kerdés az lenne, hogy Lenovo, Asus es Acer legyen az? Ki hgy látja, ki hogy van megelégedve ezekkel a márkákkal. Lenovohoz húz jobban a szívem, az Asus ami jo-az már lassan megfizethetetlen nekem- de valamelyik belefér a választásba. Melyik márka jobb? esetleg tippek kinek mi valt be Koszi
2016. nov. 16. 10:19
 1/4 Dongaben ***** válasza:
Alternatív megoldás: Venni egy tabletet, és hozzá külön billentyűzetet+tokot (Ha csak a képernyő billentyűzet a zavaró...). Egyébként: jó a Lenovo...
2016. nov. 16. 10:29
 2/4 Dongaben ***** válasza:
Ja, ez kimaradt: én Alcor-t vettem így, és jó...
2016. nov. 16. 10:31
 3/4 A kérdező kommentje:

Nagyon szepen koszi :) de a tablet es bilentyuzet eleve rosszabb azt hiszem vagy nem? Probalok segitseget kérni ismerosoktol is, de valahogy senki nem tud segíteni

Acert nézem és a Lenovot. pontosabban Lenovo Miix 310-10ICR Silver 64GB + dock vagy az acertol Acer Chromebook R11 Black Aluminium vs Acer Aspire R11 Cloud White

2016. nov. 16. 11:44
 4/4 Dongaben ***** válasza:
Egy külső USB-s billentyűzettel rosszabbul működik egy Laptop, mint a sajátjával? Szerintem ez a leginkább Ár/Érték-ben jó megoldás. Persze bármilyen típusra. Nézz utána az áraknak...
2016. nov. 16. 12:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!