Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Miért fagy le a laptop ha...

Miért fagy le a laptop ha nincs bedugva a töltő?

Figyelt kérdés
Egy-két hónapja a laptopom (lenovo g50) elkezdett lefagyogatni. Eleinte gondoltam ha várok megoldódik, de 10 peercek után sem volt jó, ilyenkor csak úgy tudom megoldani a dolgot hogy lenyomva tartom a kikapcs gombot, és újraindítom. Egykét dolog megy rajta lefagyás nélkül elég gyakran, de ha egy videólejátszót nyitok meg, vagy egy játékot, akkor perceken vagy akár másodperceken belül lefagy. Hamar észrevettem, hogy csak akkor, ha nincs bedugva a töltő. Azután kezdte ezt el, hogy fel lett rá rakva a windows 10. Én rá gyanakszom, de nem értek hozzá. Mióta windows 10 van rajta lassabb is jóval. Körülbelül 3 éves a gép.

2017. febr. 9. 15:55
 1/2 anonim ***** válasza:

Valósszínű, az akksi nem bírja a terhelést

Töltőre dugva a táp ezt kompenzálja

2017. febr. 10. 01:47
 2/2 A kérdező kommentje:
De eddig nem volt ilyen probléma. Előfordulhat hogy a windows 10 okozza és ha egy régebbi verziót rakok fel akkor jó lesz megint, vagy ez azért van valószínűleg mert régi?
2017. febr. 10. 10:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!