Miért nem jó a laptop töltőm? Többi lent
Figyelt kérdés
A laptopom HP compaq nx9005, egy kölcsönkért töltővel tökéletesen működik, viszont a saját univerzális töltőmmel, amelyhez a megfelelő töltőfejet illesztettem, pár perc után a gép kikapcsol hirtelen. Az én adapteremen 19 voltra 3,52 A áramerősséget ír, a kölcsönadapteren pedig csak annyit, hogy maximum 4 A, viszont a laptop 19 volton 3,95 A-t követel. Lehet ez a hiba? Vagy talán kontakthiba? A válaszokat előre is köszönöm :)2016. okt. 31. 18:01
1/3 Dongaben válasza:
Mondjuk: a "Saját töltő annyit ér, mint amennyi anyag van benne" láttunk már ilyet...
2/3 anonim válasza:
Az univerzálós töltők 90%-a egy hulladék, én is kétlem, hogy te kiadtál volna rá akár több tízezret, hogy normálisat vegyél.
3/3 A kérdező kommentje:
A vicc az, hogy a kölcsönkért töltő is univerzális, mindkettőn lehet állítani a feszültséget és töltőfejek is vannak hozzá. Viszont ehhez nem kellett töltőfej, mivel alapból pont talált a laptopba.
2016. okt. 31. 19:10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!