A töltővel vagy a beállításokkal van gond?
Sziasztok!
Adott egy Lenovo G510-es laptop Windows 8.1-el.
Játék: Dirt3
Szóval az a problémám, hogy amíg nincs bedugva töltőre a laptop, addig teljesen normálisan lagg nélkül fut. Viszont amikor bedugom, abban a pillanatban az FPS leesik körülbelül a felére, amitől egyenesen élvezhetetlen lesz a játék. Próbáltam levenni ULTRA LOW-ra a beállításokat és már a felbontás is volt minimumon, de nem ez a probléma.
A különbség mindig RÖGTÖN érződik. Amikor bedugom egyből lecsökken az FPS, ha kihúzom, egyből felugrik a kétszeresére.
Próbáltam az energiagazdálkodási lehetőségeket, teljesítménycentrikuson és kiegyensúlyozottan is egyaránt, de semmi változás. Próbáltam úgy is, hogy az akksit kivettem a laptopból és csak a hálózatról ment, a jelenség ugyanaz, mintha benne lenne az akksi.
A töltő gyári, nem univerzális.
Töltő: 20V - 2.25A
Már nagyon sokmindent kipróbáltam, különböző angol nyelvű fórumokról is szereztem információt, de semmi.
Mi lehet a baj? Esetleg bármi ötlete van valakinek?
Köszönöm! :)
Én kölcsönkérnék valahonnan egy gyári töltőt és megnézném azzal is.
Utángyártottakból vannak hihetetlenül trágya minőségűek is. Egyik ismerősömnek pl. búgott tőle a hangszórója a laptopnak, ha gyárival próbálta meg semmi baja nem volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!