A problémám a következő: van egy laptopom. A gép nyár közepén lett véve, akkor még Far Cry 3 és társai gond nélkül futott rajta, most viszont egy alacsony gépigényű játék 256 színben is akad, legalacsonyabb beállításokkal. Mi lehet ennek az oka?
(Intel Pentium B970 processzor @ 2.3Ghz, GeForce GT 620M 1Gb, 4Gb DDR3 Ram)
A gép nyár közepén lett véve, akkor még Far Cry 3 és Assasin's Creed 3 gond nélkül futott rajta, most viszont egy kimondottan alacsony gépigényű játék 256 színben is akad, legalacsonyabb beállításokkal. A gép volt szervízben 08.28-án, csapágyos volt a processzorhűtő, amit kicseréltek(ha ez esetleg kapcsolatban van vele)
Mingig kikapcsolom a gépet, soha nem hagyom bekapcsolva, karban tartom, egyszerre nincs rajta sok játék (maximum 3)
Ha valaki tud segítsen, előre is köszönöm a válaszolóknak ! :)
"csapágyos volt a processzorhűtő"
Az már bőven elég ok arra hogy hazavágja a procit.
"Mingig kikapcsolom a gépet, soha nem hagyom bekapcsolva, karban tartom"
A karbantartás leginkább a hőcserélők portalanítását igényli, gondolom ez elmaradt. Ha bedugulnak a légcsatornák, az elégtelen hűtés miatt a rendszer utasítja a processzorhűtőt nagyobb teljesítményre, ami így egy idő után tönkremegy és a túlmelegedett CPU károsodhat.
Nem hinném, hogyha augusztus 28-án volt bent szervízben nem takarították ki, hogy két hét múlva újra döngicséljen.
Mindenesetre köszönöm a válaszodat, még annyit szeretnék kérdezni tőled, hogyha felküldöm, milyen panasszal tegyem ?
Plusz még azt, hogy igaz-e, ha megvan a garancia és 3-szor hibásan küldik vissza, kapsz egy új gépet, mert ezt hallottam egy informatika sulit végzett ismerősömtől.
"megvan a garancia és 3-szor hibásan küldik vissza, kapsz egy új gépet, mert ezt hallottam egy informatika sulit végzett ismerősömtől."
A mesében sincs ilyen. Illetve max ott, pl. a medvének kicserélik. De neked nem.
"Nem hinném, hogyha augusztus 28-án volt bent szervízben nem takarították ki, hogy két hét múlva újra döngicséljen. "
Az nem garanciális hiba.
nem azért indítottam a témát, hogy viccelődj, hogy "a medvének kicserélik"
Ha nem azért kommentelsz, hogy segíts szerintem akkor semmi keresnivalód sincs
"Ha nem azért kommentelsz, hogy segíts"
Szerettem volna a tévképzeteid eloszlatni.
De úgy látom makacs vagy, itt csak az a válasz jó amit te szeretnél annak hinni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!