Xbox One vs. Xbox 360 Controller? Melyiket válasszam szerintetek?
Figyelt kérdés
Nos, az lenne a kérdésem,hogy megéri-e venni egy Xbox one controllert vagy elég egy Xbox 360-as controller PC-hez?
Köszönöm a válaszokat
2017. jan. 22. 16:57
1/14 anonim válasza:
Minek akarsz te kontrollert pc-hez? És miért pont xboxot vannak pc-hez gyártott kontrollerek amik sokkal olcsóbbak.
2/14 A kérdező kommentje:
Szeretnék egy controllert több játék miatt is, és azért xbox controllert tervezek,mert tudomásom szerint a játékok 80%-a nem támogatja az ilyen noname vackokat.
2017. jan. 22. 22:04
3/14 anonim válasza:
Mindegyik támogatja én nekem egy speedlink xeox van és tökéletesen működik már közel 3 éve.
4/14 anonim válasza:
#1: Azért szoktak Xboxos kontrollert venni, mert azokat milliók használják naponta, nem véletlenül. Igen lehet olcsó kínai kontrollereket is venni, de azok olyanok is.
A kérdezőnek pedig: Nekem az Oneos ravaszai sokkal kényelmesebbek, de pl a 360asból van csak vezetékes. A vezeték nélkülihez kell egy vevőegység is, kivéve ha Xbox One S kontrollert veszel abban van bluetoothos csatlakozás alapból.
5/14 A kérdező kommentje:
helló! Nos, Tudtommal az Xbox one s controllerhez is kell egy vevőegység,viszont ha xbox one kontrollert veszek akkor ezt a "szettet": [link] veszem meg, mert ha külön veszek Xo controllert és külön adaptort, akkor 24k viszont egybe "csak 20". jahh és nekem valahogy az Xbox one controllere tetszik jobban.
2017. jan. 23. 18:17
6/14 anonim válasza:
Az Xbox S előtt gyártott kontrollerekben saját Microsoft szabványú vezeték nélküli adóvevő van. Ahhoz kell a saját MS vevőegység (igen egybe is lehet kapni). Az új S típusú kontrollerek viszont már bluetoothon kommunikálnak így ha az van a gépedben nem kell már külön, de ha nincs akkor is mennyi, ezer forint egy olyan BT vevő.
7/14 A kérdező kommentje:
Értem, nincs BT vevő a gépemben,nézegettem én is ilyen olcsóbbakat,de 3-4k alatt nem találtam. Viszont nézegettem controllereket és találtam egy cukiságot: [link] Ehhez a controllerhez alapból jár BT vevő és usb-micro usb kábel, és még ledes is ami ad a desinghez. Csak az a gond hogy nem tudom mennyi a szállítás. Azért az ukrán amazont adtam meg,mert még az is megoldhazó lenne,hogy ott átvegye egy rokon és elhozza nekem mikor jön vendégségbe. Bár félek az ilyen noname kütyüktől meg a külföldi rendeléstől is,de egyszer el kell kezdeni
2017. jan. 24. 14:51
8/14 anonim válasza:
Noname elektronikai cuccokkal én nem nagyon próbálkoznék. Többe fog kerülni ha szétesik egy hónap alatt.
9/14 anonim válasza:
Ha egy utángyártott kontroller fele annyiba kerül, mint az eredeti, az oké, úgy még a hibáit is el tudom nézni. De ha majdnem ugyanannyiba kerül (lásd azt a Speedlink hulladékot, amit a #3-as ajánlott), annak semmi értelmét nem látom. Akkor inkább gyűjts még egy kicsit, és vedd meg az eredetit egy kicsit később.
10/14 A kérdező kommentje:
A pénz megvan,csak nem vagyok benne biztos,hogy ki-e dobnék érte egy huszast :l
2017. jan. 25. 14:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!