Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Melyiket válasszam 2015 ös...

Melyiket válasszam 2015 ös macbook pro-t vagy 2015 macbook-ot?

Figyelt kérdés
Apple laptopot vennék csak nem tudom melyiket vegyem a 2015 macbook pro tudom hogy erosebb meg ilyenek viszont a 2015 macbookba mar a butterfly billentyuzet van merfoldekkel jobb hangszoro. Netezesre filmnezesre hasznalnam semmi eros cuccra tudom hogy erre az air lenne a legjobb választás viszont azért esik ki az a választásaim közül mert TN paneles és ez a legnagyobb gondom vele. A 2015 macbook mennyire eros? Kibirja hajtani a retina felbontást nem szaggat be pl ha netezek es gorgetek vagy ilyenek arre lennek kivancsi hogy átlag felhasznalasra gordulekenyen menne e mert ha pl gorgetek le es szaggatna vagy valami egyeb ilyesmi akkor ez is kiesne es maradna a 2015 macbook pro.

2017. jan. 8. 04:49
 1/3 anonim ***** válasza:
17%
Összehordasz itt minden baromságot, aztán meg majd megy a csodálkozás, hogy a valóságnak köze nincs a képzelgéshez. Kezdjük már ott, hogy egy weblapon lévő akármilyen kép felbontása nem függ a géptől és az nem fog javítani rajta akár milyen puccos a neve, mert adat semmiből nem keletkezik. Netezésre meg amúgy is halál fölösleges macbook egy átlag laptop 100-ért bőven megoldja. (persze azzal nem lehet villogni).
2017. jan. 8. 10:00
 2/3 A kérdező kommentje:
Te hordasz itt ossze vissza ilyen baromságokat én azt kérdeztem hogy a sima 2015 macbook hardvere birja e hajtani azt a nagy felbontást mert meg kell mondjuk nem egy atomeromu es hogyha siman birja vinni akadasmentesen akkor az nekem tokeletes. Kerlek linkelj már el nekem egy olyan laptopot 100 ezerért ami teljes premium aluminium anyagu retinás felbontásu jo trackpadje van nem az a fos kattogos és olyan rendszer van rajta ami stabil. Most is egy 120 ezer forintos laptopom van és ez se nem premium meg semmi sem csak van fos tn paneles. És attol hogy apple nem villogasbol valo csak ... -.- Valaki ertelmes hozzaszolora lennek kivancsi aki segiteni is tud nem csak hulyesegeket irni....
2017. jan. 8. 10:21
 3/3 anonim ***** válasza:

Nem akad a sima Macbookon a netezgetés, filmnézés. Igazából kb erre van.

Ha nekem kéne választani a PRO-t venném.

Sima macben az az 1 USB-C hááát, nekem nem lenne elég. Rá akarsz dugni egy sima usb-s eszközt akkor átalakító kell. Hűtése is passzív hűtésű. Persze maga a gép nagyon szép, nagyon egyben van, de így, hogy kijött az új PRO vonal előző évit viszonylag olcsón lehet kapni, így ha bill. nem nagy érvágás számodra, akkor 2015-ös PRO (gondolom 13-as kivitelben).

2017. jan. 8. 14:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!