Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Eddig letöltött képeim:jpeg...

Eddig letöltött képeim:jpeg -Most:GooglePhotoViewer.3. 0 Miért?

Figyelt kérdés

Outsider vagyok informatikában!!!!

Valamibe belepiszkáltam.Böngészőben kerestem fotó retusálásról kapcsolatos dolgokat.(nem töltöttem le semmit)

Eddig a számítógépre tett képfájljaim:jpg/png....stb.

Jelenleg a kép alatt: GoogleViewer.3.0

Egyébként, minden működik,nézhető.Remélem más változás nincs?!

Visszalehet állitani?

Amennyiben érthetettlen voltam ELNÉZÉST KÉREK..

#jpeg #Google Photo Viewer
2016. dec. 9. 19:45
 1/8 tabaki ***** válasza:
Valamikor, valamiért a GoogleViewerhez társítottad őket. Egyébként viszont továbbra is ugyanolyan kiterjesztésű képfájlok, de a Windows ezt fontosnak tartja eltitkolni előled, hiszen csak egy rongy felhasználó vagy, aki úgysem érthet hozzá. Keresd meg valahol a vezérlőpultban a Mappa beállításait, és szedd ki a pipát az „Ismert fájltípusok elrejtése” opcióból.
2016. dec. 9. 20:02
 2/8 A kérdező kommentje:

"Tabaki"

Köszi a választ.-De,"ismert fájltipusok kiterjesztésének elrejtése"-itt kivettem a pipát,majd OK.

Azonban minden maradt :-(

2016. dec. 9. 20:52
 3/8 tabaki ***** válasza:

Hát, nem egészen értem, de az új Windowsokkal már nemigen vannak tapasztalataim. Feltételezem, hogy a fájl társítását kéne megszüntetni, de míg maga a társítás olyan egyszerű, hogy egy véletlen okézással is megteheted, a törlése már nem triviális, talán a registrybe kell belepiszkálnod, nézz utána a részleteknek:

[link]

2016. dec. 9. 21:15
 4/8 A kérdező kommentje:

"Tabaki"

Rendes vagy-én meg öreg (74év):-(

windows xp-m van. Most ott tartok,hogy "microsoft office picture manager" rel áldott meg a jó isten. (gondolom ez is egy társitás ?!

Ebből probálok kilépni???

2016. dec. 10. 09:40
 5/8 Szirty ***** válasza:

"De,"ismert fájltipusok kiterjesztésének elrejtése"-itt kivettem a pipát,majd OK.

Azonban minden maradt"

Mert ez a beállítás csak annyit csinál, hogy a file nevének kiírja a végződését is (kiterjesztését).

A társításra nincs hatásal.

2016. dec. 10. 13:53
 6/8 A kérdező kommentje:
Akkor van valami megoldás????
2016. dec. 10. 17:20
 7/8 Szirty ***** válasza:
Én magát a problémát sem értem teljesen, de ha az a baj, hogy a kép file nevére kattintva nem az a program nyitja meg a képet amelyik eddig megnyitotta, akkor jobb katt a file nevén és társítás menü / alapértelmezett program választása... A többi megy szinte magától...
2016. dec. 10. 20:04
 8/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm, mindenkinek aki SEGÍTETT a problémám megoldódott.
2016. dec. 11. 21:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!