Eddig letöltött képeim:jpeg -Most:GooglePhotoViewer.3. 0 Miért?
Outsider vagyok informatikában!!!!
Valamibe belepiszkáltam.Böngészőben kerestem fotó retusálásról kapcsolatos dolgokat.(nem töltöttem le semmit)
Eddig a számítógépre tett képfájljaim:jpg/png....stb.
Jelenleg a kép alatt: GoogleViewer.3.0
Egyébként, minden működik,nézhető.Remélem más változás nincs?!
Visszalehet állitani?
Amennyiben érthetettlen voltam ELNÉZÉST KÉREK..
"Tabaki"
Köszi a választ.-De,"ismert fájltipusok kiterjesztésének elrejtése"-itt kivettem a pipát,majd OK.
Azonban minden maradt :-(
Hát, nem egészen értem, de az új Windowsokkal már nemigen vannak tapasztalataim. Feltételezem, hogy a fájl társítását kéne megszüntetni, de míg maga a társítás olyan egyszerű, hogy egy véletlen okézással is megteheted, a törlése már nem triviális, talán a registrybe kell belepiszkálnod, nézz utána a részleteknek:
"Tabaki"
Rendes vagy-én meg öreg (74év):-(
windows xp-m van. Most ott tartok,hogy "microsoft office picture manager" rel áldott meg a jó isten. (gondolom ez is egy társitás ?!
Ebből probálok kilépni???
"De,"ismert fájltipusok kiterjesztésének elrejtése"-itt kivettem a pipát,majd OK.
Azonban minden maradt"
Mert ez a beállítás csak annyit csinál, hogy a file nevének kiírja a végződését is (kiterjesztését).
A társításra nincs hatásal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!