Ez a tablet jónak számít ebben az árfekvésben?
Figyelt kérdés
Már régóta szeretnék egy tabletet és most jön a karácsony, viszont nincs túl sok pénz rá és a családban más még annyira sem ért az okos eszközökhöz mint én :D A lényeg, hogy 30 ezer forint alatti kategóriában keresgéltem, és erre esett a választásom: [link]
Szerintetek van ennél jobb ebben az árkategóriában, vagy rendeljem meg és elégedett leszek vele.
Videó nézésre, internetezésre, lenne használva, terveim szerint eléggé sokat :D
2016. dec. 4. 18:36
1/4 anonim válasza:
Szerintem rendelhető mert ilyenek volt és arra amire neked kell több mint tökéletes
A Dolby Atmos pedig kifejezetten nagy előny hogy bene van mert sokkal élethűbbek a hangok ha be van kapcsolva
3/4 A kérdező kommentje:
Köszi a választ. :) Írtad hogy ilyened volt, akkor te sem amiatt váltottál mert ezekre ne lett volna jó, vagy esetleg hamar tönkre ment ugye? Köszi még egyszer!
2016. dec. 4. 18:51
4/4 anonim válasza:
Ennyi pénzért ez jó vételnek számít
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!