1/11 anonim válasza:
1 hét után inkább visszaraktam a 7-et.
2/11 anonim válasza:
Nem mondom, hogy jobb mint a 7, de nem vészes, és ha nem csak netezel és hasonlók akkor nagyon ajánlott a 10.
A legjobban zavaró dolog számomra, hogy szinte semennyire nem lehet testre szabni, illetve, hogy mindent be akar rakni gyors elérésbe, ha kell ha nem.
Viszont rengeteg játék már nem fagy ki, ami WIN7-tel sajnos igen. Lehet csak véletlen.
3/11 anonim válasza:
Nekem nagyon tetszik...jobban mondva imádom :D de tényleg...elég sok dolgot testre lehet szabni :D...csak 2 magos a procim :(...így nem tudom használni + jó lenne majd egy ssd-t is vegyek. Jelenleg win8.1-et használok...csak Aero-t ne lássak :D...Az, hogy mennyire stabil nem tudom...de kinézetre vagány :D
4/11 anonim válasza:
Sajnos nagyon sok negatív kritika alakult ki a win 10-zel kapcsolatban, mert az otthon ülő netezők nem használják ki a win 10 újításait, de ha már mást is csinálsz a gépen, akkor látszik a fejlettség a win 7-hez képest. Próbáltam már win 10-et is, kicsit furcsa és szokatlan a kezelőfelület, tabletes/mobilos hatása van, de szerintem klassz. A microsoft Edge pedig szerintem érezhetően gyorsabb számomra.
5/11 b4r4thg válasza:
Nekem bejön a win 10, semmi problémám nem volt eddig vele.
6/11 A kérdező kommentje:
Egy 9 éves gépre mehet?
2017. febr. 15. 21:14
7/11 anonim válasza:
Biztosan nem, Windows7 elevickél 2 GB memóriával is, de a Windows10 nem.
Konfigot írd le, lécci.
8/11 A kérdező kommentje:
Processzor AMD DUAL-CORE 7750 ALAPLAP M61PME memória 4gb lemezterület 250GB
2017. febr. 17. 07:07
9/11 anonim válasza:
Kevés a lemezterület, lassú lesz.
10/11 anonim válasza:
Mi az, hogy keves a lemezterulet :D :D :D Ember nekem 128GB-os a HDD 4Gb Ram ....es 4 magos proci...bar 2 magos procira nem ajanlott
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!