Windows XP vélemények?
Figyelt kérdés
2016. nov. 12. 18:18
2/14 A kérdező kommentje:
9 éves gépen elfutna? A Windows 7 lassú rajta,Vistát nem alarok
2016. nov. 12. 18:21
3/14 anonim válasza:
Ha régi játékokkal akarsz játszani akkor oké, netezni nem mivel böngészők se támogatják már, és tele van biztonsági résekkel. Így bármilyen linux jobb választás nála, debian, ubuntu, linux mint.. sorolhatnám.
4/14 anonim válasza:
#2,3.Nem akarom az XP-t védeni de szerintetek a vírusokkal foglalkozók pont XP-re fognak írni vírus nem mondjuk 7-re amit többen használnak?Láttom ti is bevetéttek ezt a marketinget...
Valóban jobb választás egy Linux disztró,Debian talán a legjobb.De én a Debian XFCE mellett használtam egy ideig XP-t,frissítések kikapcsolva,antivirus nem volt,IE8 és nem kaptam semmilyen virust se mást.Szóval a biztonság a felhasználó kezében van.
Kérdező:
Régi és jobb választás egy Linux disztró.
5/14 A kérdező kommentje:
Akkor maradok a 7-nél...
2016. nov. 12. 20:35
6/14 anonim válasza:
- A többiek véleménye helytálló, küzdhetnél az xp-ért, de rengeted időt igényelne, windows7 jó döntés, viszont egy Ubuntu világot nyitna számodra.
7/14 anonim válasza:
Én a szüleim 10éves gépén XP után Ubuntu 14.04-et csináltam - teljesen MAGYARUL Gnome2 testreszabott kinézettel. Ikon-témázás-egér és tálca kialakítás... észre se vették hogy ez már NEM XP, mert teljesen ugyanúgy néz ki... Mindent meg tudnak rajta ugyanúgy csinálni, mert még a működése is hasonló ennek a kissé testreszabott felületnek . Gyorsabb, biztonságosabb, nincs fájl-rendszer-töredezés, nem lassul idővel, nem fagy, nem kell vírusirtó és még sorolhatnám... több nyernivaló van vele, mint vesztenivaló, és persze trükközni, crack-elni, törni, csalni nem kell mert ingyen van.
8/14 A kérdező kommentje:
erre a konfigra Xp vagy 7 ? alaplap. M62PME-S2P ddr2 1,5GB RAM
2016. dec. 30. 20:26
10/14 A kérdező kommentje:
Egyetértetek?
2017. jan. 6. 13:47
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!