Kis segítséget kérnék tőletek, egér vásárlás miatt. Mi a véleményetek?
(Azok kérem kíméljenek akik azt akarják fírtatni minek ilyen drága egér! Köszönöm! )Több féle-fajtát is néztem már , 2 hete bújom a teszteket.Nem tudok dönteni. Ezért kérném a segítségeteket , hátha valaki használta már legalább az egyiket. Neveket írok:
Logitech G502 Proteus
Mad Catz RAT (5-9 TE igazából bármelyik)
Razer DeathAdder vagy a Taipan
ASUS Sica vagy Cerberus vagy Gladius
SteelSeries Rival 100 vagy 300
ROCCAT Lua
100 eurós keretem van rá , kb :) Köszi előre a segítséget!!!!
Végre, egy ínyenc! :)
Természetesen nem mindegy, milyen egeret használsz, bár erről a tizenéves nethuszároknak valószínűleg más a véleményük, de inkább ne ők legyenek a mérvadók.
Szinte az összes fenti egeret próbáltam már, röviden a véleményem, 1-től 5 pontig osztályozva:
Logitech G502 Proteus: isteni szenzor, lötyögős egérgörgő, nagy súly. 4 pont.
Mad Catz RAT: baromi kényelmes, de ócska szenzor, ólomnehéz. 2 pont.
Razer DeathAdder: nem szeretem a Razert, egyre gyengébb az anyagminősége. De a DA ennek ellenére is még mindig a világ egyik legjobb egere. 4 pont.
Razer Taipan: Fertelmes lézeres szenzor. 1 pont.
ASUS Sica: Egynek jó. De ha már van rá 100 euród, van jobb is. 3 pont.
ASUS Cerberus: Bóvli, moslék, ratyi. 0 pont.
ASUS Gladius: Marha jó egér, csak egy gondom van vele: az oldalán levő recés minta rettenetesen vonzza a mocskot, hetente kell takarítani. 4 pont.
SteelSeries Rival 100: A legjobb belépő szintű egér, de ugyanaz él rá is, mint amit a Sica-ra írtam. 3 pont.
SteelSeries Rival 300: Ha nagy kezed van, ne is keress tovább. Állítólag a régieknek kopott az oldalán levő gumiborítás (nekem két év alatt sem sikerült lekoptatni), az újaknál már ezt javították. 5 pont.
ROCCAT Lua: na, ezt nem próbáltam.
Általam ajánlott 5 pontos egerek:
ASUS Strike Claw
Mionix Naos 7000
Roccat Kova 2016
Szakértői fórum:
Ajánlott egerek listája:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!