5,5 hónapja vettem egy egeret a Media Markt-ban és nem működik, kicserélik/javítják, ha meg van a blokk?
Nos jó kérdés. Egyszer rendeltem tőlük és csak utána olvastam a bolt értékelését - rögtön le is mondtam az egészet még időben. Azt akarom ezzel mondani, hogy kétséges. Lehet, hogy változott időközben az üzletpolitikájuk és sikerrel jársz, de alapvetően nem arról híresek, hogy korrektul kezelik a garanciáztatást.
Ez is jellemző, hogy 5 és fél hónapot bír. Azt is olvastam, hogy a külföldön visszavitt vagy selejtes terméket elhozzák, itt még simán eladják. Kívánom cáfoljanak meg!
Frissítsed a Directx-et :
a megjelenő ablakban klikkelj a no thanks and continue-ra és futtasd azt a file-t ami letöltődik
Kedves ma 20:45-ös kommentelő.
Nagyon kedves vagy, de nem az a problémája, hogy nem észleli, hanem valószínűleg a görgők rosszak, mivel tekerek lefelé, de inkább felfele görgetni oldalt, mintsem lefele...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!