Mit kell csinálni ha a monitor azt írja ki hogy no input signal going to sleep?
Nem szoktam gyakran gépezni de ma bekapcsoltam mert le akartam írni valamit wordben. Megnyitottam a wordöt majd a googlet is. Addig ment is minden. Ezután hirtelen fekete lett a kép majd elkezdett újra bekapcsolni a gép de utána kiírta hogy "no input signal going to sleep" majd kikapcsolt a monitor. Maga a gép még mindig zúg mint amikor be van kapcsolva és világít is. A monitort kikapcsoltam majd újra be de még mindig ezt írja ki. Megnéztem hogy minden jól be van e dugva de nem az a baj szerintem. Most mit csináljak? Bocsi hogyha valami nagyon magától értetődőt kérdeztem de egyeltalán nem értek a gépekhez.
Nem tudom számít e de a gépen windows xp van.
Második tipp:
Ha nem alaplapi integrált videokártya van a gépben, hanem külön berakott, az akár ki is mozdulhatott a foglalatból. Vagy mégsem jól van bedugva a kábel, akár a monitornál, akár a kimenetnél nem jól érintkezik, esetleg meg van szakadva. A lényeg, hogy a monitor nem érzékeli a csatlakozást.
A gép kikapcsolása után le kellene ellenőrizni, hogy minden rendesen a helyén van-e, elsősorban a videókártya. Ha a monitorkábel van megtörve, azt nehezebb kideríteni, esetleg egy másikkal kellene megpróbálni.
A gép újraindulása is valami hasonló problémát jelezhet, de ezeken kívül akár alaplap vagy tápegység probléma is lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!