Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Miért írja ki ezt a monitor:...

Miért írja ki ezt a monitor: "No signal input. Check video cable"?

Figyelt kérdés

Múltkor WoW-oztam erre a monitor kikapcsol.

A kék lámpa sárgára váltott és azóta ilyen.

A gépet újraindítottam, amikor bejön az asztal zenél mint mindig. Tehát a gépnek nincs baja, szerintem a monitornak se. :S

2016. júl. 11. 08:09
 1/7 Lajos54 ***** válasza:

Ez bizony azt jelenti, hogy nincs jel, mintha nem is lenne csatlakoztatva a kábel.

Lehet hibás a kábel, valamelyik aljzat, de akár a videokártya is.

Legnagyobb valószínűséggel a kábelnél van valami hiba.

2016. júl. 11. 08:36
 2/7 A kérdező kommentje:
Ez az a vastag fekete kábel aminek egy hatalmas kék akármi van a végén és aminek a két oldalán van két kis pörgentyű amit be kell "pörgetni" a gép hátuljába? :D
2016. júl. 11. 08:39
 3/7 anonim ***** válasza:
Igen. :)
2016. júl. 11. 08:40
 4/7 Molyolo ***** válasza:

Én olyannal találkoztam hogy egy nagyon kicsit kotyogott a videó kártya az alaplapon lévő csatlakozóban.

Játszanom kellett hogy hol kell meghúznom a csavart ami a kártyát a házhoz rögzíti mert különben nem érintkezett a kártya az alaplapban.

Akkor írta ki ezt,

2016. júl. 11. 09:02
 5/7 A kérdező kommentje:
Most hogy mondod amikor megnéztem ezt a kék nagy dugót azt tapasztaltam hogy ahova bedugom ott eléggé mozog valamilyen alkatrész. :O
2016. júl. 11. 09:24
 6/7 Lajos54 ***** válasza:

Bizony, akkor valóban lehet, hogy kimozdult a helyéről a videokártya.

Kikapcsolt gépnél le kellene venni a burkolatot, a kártyát rendesen betenni a helyére. Azt sem árt megnézni, miért mozdulhatott ki, jó-e a rögzítése.

2016. júl. 11. 09:48
 7/7 A kérdező kommentje:

Leszedtem a gép oldalát.

A videókártya és a csavar nem volt a helyén.

Most már jó. Ha nem sokáig marad így akkor gondolom vagy nem lesz valami a helyén vagy új kábel kell. Bár a kábel szabad szemmel nem szenvedett sérülést.

2016. júl. 11. 10:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!