Hogyan töröljek ki egy olyan mappát egy adathordozóról, amihez rendszergazda engedélye kell?
A régi laptopom cuccai most rajta vannak egy usb-s HDD házon. Leszeretném törölni róla a "Programfájlok", "Windows" stb. mappákat, de nem engedi, pedig már mindent próbáltam! Átírtam a tulajdonost, módosítottam az engedélyezést, kivettem az írásvédettséget, de nem engedi. Idegbajt kapok! Egyszerűen csak le akarom irtani azokat a szarokat az adathordozóról!
Mit tegyek?
A formázás nem opció, mert nagyon sok minden van a cuccon, amik kellenek nekem, és máshová már nem férnek, szóval ideiglenesen sem tudom sehová átrakni azokat.
Valaki segítsen!
"Ez az alkalmazás nem fut az ön gépén"
Na ez mit jelent?
Itt leírtam, mit "ügyködök":
http://www.gyakorikerdesek.hu/szamitastechnika__programok__8..
SLAX letölthető ISO-ban, cd-re írhatod, majd F12-vel előhozod a boot menüt, újraindítás után, és a cd-t választod. Betölt a slax, kis pingvinnel...
#16-17:
A linkelt másik kérdés alapján Kérdező pendrájvról akarja használni, sőt úgy tűnik, meg is csinálta a bootolható változatot. Elvileg az újraindítás (esetleg a boot-menü beállítása) volna már csak hátra, nem egészen értem a hallgatást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!