Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Hogyan töröljek ki egy olyan...

Hogyan töröljek ki egy olyan mappát egy adathordozóról, amihez rendszergazda engedélye kell?

Figyelt kérdés

A régi laptopom cuccai most rajta vannak egy usb-s HDD házon. Leszeretném törölni róla a "Programfájlok", "Windows" stb. mappákat, de nem engedi, pedig már mindent próbáltam! Átírtam a tulajdonost, módosítottam az engedélyezést, kivettem az írásvédettséget, de nem engedi. Idegbajt kapok! Egyszerűen csak le akarom irtani azokat a szarokat az adathordozóról!

Mit tegyek?

A formázás nem opció, mert nagyon sok minden van a cuccon, amik kellenek nekem, és máshová már nem férnek, szóval ideiglenesen sem tudom sehová átrakni azokat.

Valaki segítsen!

2016. okt. 19. 15:35
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:

"Ez az alkalmazás nem fut az ön gépén"

Na ez mit jelent?

2016. okt. 19. 17:21
 12/18 anonim ***** válasza:
Milyen alkalmazás?
2016. okt. 19. 17:35
 13/18 tabaki ***** válasza:
Írd már le pontosan, hogy mit csinálsz. És ne privátba...
2016. okt. 19. 17:37
 14/18 A kérdező kommentje:
2016. okt. 19. 17:40
 15/18 tabaki ***** válasza:
Ennek az alapján jogos az ottani #1 hozzászólás. Bootoltad egyáltalán, vagy csak a Windowsról akarod elindítani?
2016. okt. 19. 18:27
 16/18 anonim ***** válasza:

SLAX letölthető ISO-ban, cd-re írhatod, majd F12-vel előhozod a boot menüt, újraindítás után, és a cd-t választod. Betölt a slax, kis pingvinnel...

[link]

2016. okt. 19. 20:38
 17/18 anonim ***** válasza:
Cd-kép írásával, írd ki a az ISO-t!
2016. okt. 19. 20:40
 18/18 tabaki ***** válasza:

#16-17:

A linkelt másik kérdés alapján Kérdező pendrájvról akarja használni, sőt úgy tűnik, meg is csinálta a bootolható változatot. Elvileg az újraindítás (esetleg a boot-menü beállítása) volna már csak hátra, nem egészen értem a hallgatást.

2016. okt. 19. 20:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!