Milyen laptopot ajánlatok? Részletek lent.
Sziasztok!
Most vagyok 14 éves, és szeretnék a szüleimtől egy laptopot, nagyrészt a továbbtanulás végett. Viszont nem nagyon értek ilyenekhez, így a segítsegeteket szeretném kérni, hogy milyet vegyek. Mivel itthoni használatra kéne, nem kell egy nagyon komoly gép, szóval lehetőleg ne is legyen nagyon drága... A lényeg, hogy gyors legyen, de azért játszani is tudjak rajta.
Remélem valaki tud segíteni!
Koszonom előre is. 😄
Köszönöm a gyors választ. :) Ne gondolj komoly játékokra, a Lol-lal játszok, a Don't Starve-al, és talán még a Sims 3-al és 4-el. :D
100-130 ezer forintból nem tudom, milyen laptopot lehet kihozni, de kb akörül lenne.
"Mivel itthoni használatra kéne"
Tehát nem cipeled sehova? Akkor miért laptop? :)
ebben az árkategóriában nehéz 8 RAM-mal szerelt gépet kapni... mondjuk lehet neked tényleg elég lesz a 4... nekem mindig matt kijelzőm volt, nem is vagyok hajlandó fényes kijelzőbe nézni, ha viszont neked ez nem gond akkor választhatsz fényes kijelzővel szerelt gépet.. de én a matt kijelzőt ajánlom... itt egy gép:
ennek csak 1 hibája van, hogy oprendszer nélküli... nem tudom van-e hozzáférésed valamiféle windowsokhoz
úgy általában ezek az Acer Aspire gépek nem rosszak... ami tényleg zavaró a touchpad (egybenőtt gombok a touch-felülettel) de sajnos ez a mostani trend...
Koszonom szépen, hogy ennyire segítőkész vagy.
Nos, lehet, hogy megoldható lenne, ha gondolod, ajánlhatsz néhány gépet, amire tényleg azt mondod abban az arkategoriaban, hogy jó. :)
szívesen segítek.. például ez se tűnik rossznak:
ezt már talán én is megvenném magamnak :)
amit még megtehetsz, hogy elmész egy plázába és bemész egy laptop-üzletbe, ahol ki vannak állítva gépek... menj oda mindegyikhez, nyomogasd, nézd meg a paramétereket, aztán gyűjtsd össze azokat a tulajdonságokat amelyek bosszantóak vagy amelyekhez ragaszkodsz, aztán úgy könnyebb választani... nekem pl. a fényes kijelző kizáró ok, másnak nem probléma... szóval egy kicsit finomítani kéne a keresést :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!