Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Milyen motort ajánlatok...

Milyen motort ajánlatok 400-750ccm között? (részletek lent)

Figyelt kérdés

Főbb szempontok: ne romoljon el gyakran; ha mégis javítani kell akkor ne kerüljön egy vagyonba; és hát nem utolsó sorban bírja a túrázást

Legjobban a túra-endúrók tetszenek de a sportos motorok is bejönnek.

2012. júl. 17. 20:33
 1/5 TOMAtm ***** válasza:

mennyit szánsz rá,nem írtad le.

Am szerintem kawasaki er-5 -barátságos kis városi-túrázó gép alacsony fogyasztással,ha kicsit komolyabbat akarsz akkor er-6n ez jobb de drágább is.

ha ajánlanom kéne én egy hyosung 650est ajánlanék,fekete vázast!!,szép,keveset eszik,nagyon 'kezdőbarát' motor és sztem a legolcsóbb amit kaphatsz.sokan nem ismerik és leszólják,de semmi gond nincs vele,V2es motorja van 79 LE és 68Nm,bőven jó túrázni és városban kavarogni.200felett is mentem már vele,de nem arra találták ki.engem kiszolgált sok km-en át.most egy Aprilia RSV 1000-m van,sokkal kevésbé kezelhető,van ami jobban tetszett a hyón.

2012. júl. 17. 20:45
 2/5 kiflitolvaj ***** válasza:
Yamaha FZ6N, nekem 54ezer km alatt semmi baja nem volt, de egy haveroméban már jóval 100 felett van és a kopó dolgok cseréjén kívül ahhoz sem kellett soha nyúlni.
2012. júl. 17. 22:30
 3/5 anonim ***** válasza:
Honda CBR600FF ?
2012. júl. 17. 23:39
 4/5 anonim ***** válasza:
Azt én is hallottam hogy a Fazer-ek nagyon megbízhatóak,mondjuk nekem az ER-5 be is csak tankolni kell,és 100-120 km/h val a világból kimegy! Ami még legendásan megbízható gép az a Honda VFR 750-800!
2012. júl. 18. 12:17
 5/5 anonim ***** válasza:
Tuareg 600. Egy henger, 4 ütem, 600cm3, 4 szelep. Olyan nyomaték van benne, hogy egy házat el lehet vele húzni :) Ráadásul légolajos, arról meg még rosszakat nem hallottam.
2012. júl. 25. 18:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!