Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Megéri-e még xbox 360-at venni?!

Megéri-e még xbox 360-at venni?!

Figyelt kérdés
Mindig is szerettem volna egy xboxot viszont csak most értem el odáig hogy keresőképes lettem, és jelenleg tanácstalan vagyok mivel xbox 360-ra nem nagyon fog kijönni több játék (ahogy olvastam). Most akkor vegyek 360-at, one-t vagy esetleg rakassak össze 250E forintért egy gépet (amit alapból csak játékra használnék). Előre is köszönöm!

2016. okt. 11. 16:20
 1/4 anonim ***** válasza:
Ha találsz használtan olcsón sok játékkal akkor megéri. Újan már 2 éve sem volt buli.
2016. okt. 11. 16:27
 2/4 anonim ***** válasza:

Én speciel most is vennék. Azt mérlegeld, hogy milyen játékokkal szeretnél játszani. Rengeteg jó játék van mindenféle konzolra, csak azért nem szabad kizárni egyet sem, mert nem elég "új".

Egy idősebb konzol pénztárcakímélőbb is, mert a játékokat használtan aprópénzért megveheted.

2016. okt. 11. 17:11
 3/4 A kérdező kommentje:
Igazából ami most érdekel az a dishonored 2 és a watch dogs. Ezen felül még a gta 5 is nagyon tetszik szóval.. ._.
2016. okt. 11. 18:41
 4/4 anonim ***** válasza:
Dishonored 2 nem lesz X360-ra.
2016. okt. 14. 00:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!