Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Xbox Onet megéri venni?

Levente1233 kérdése:

Xbox Onet megéri venni?

Figyelt kérdés

Lenne pár kérdésem az Xbox Onenal kapcsolatban.

1. A Kinect tényleg néz téged folyamatosan?

2. Az Xboxot lehet bővíteni de mennyi a max? Azt tudom hogy a minimum az 256GB.

3. Mik ezek az exkluzívak? És mi a különbség a PS és az Xbox exkluzívja között?

4. Ha nekem nincs Xbox Gold Liveom attól még tudok Skypeolni vagy netezni?

2016. febr. 14. 15:19
 1/4 anonim ***** válasza:

Exkluziv az a jatek, ami csak arra a gepre jelenik meg pl xbox-halo, uncharted-ps

A gold nelkul is lehet skypeolni de online jatszani mar nem.

A kinect nem nez, de felesleges, mert megbukott a dolog.

Egyeni preferencia kinek melyik gep eri meg amugy

2016. febr. 19. 16:43
 2/4 |Orfeusz| ***** válasza:
Nem drágább, mint egy PC. A játékok valamivel többe kerülnek, nincs g2a.com, nincs Steam és elő kell fizetni az online játékért (nem hatalmas összeg). Vannak exklúzív címek, amik általában jó és neves játékok, viszont nincsenek indie játékok.
2016. febr. 19. 17:07
 3/4 anonim ***** válasza:
Ugyan ugy vannak indie cimek ps en es xboxon is
2016. febr. 19. 17:12
 4/4 anonim ***** válasza:

Én Ps párti vagyok, kényelmesebb a kontroller, és nagyobb tapasztalattal rendelkezik mint az xbox.

De mindegy a lényeg, hogy igen megéri megvenni.

Töredéke egy Pc árának, és évek alatt a játékokkal együtt sem költesz annyit mint egy Pc-re csak a vásárláskor. Használtan lehet hozzá nagyon olcson játékokat venni. Amik teljesen megbízhatók, karcmentes stb stb. A kinect nem néz téged, ezzel a hülyéket etetik. Az exlusive játékok miatt is érdemes, bár ez ügyben nézd meg melyik játékok kellenek joban, mert pl, ha Uncharted-del szeretnéd tolni akkor ps. De mindenképp megéri. Játékra konzolt kell venni.

2016. febr. 27. 16:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!