Megéri PC-t lecserélni XBOX one-ra és tévére?
Szóval, világéletemben pc-s voltam, de mostanában kezdem megunni. Mindig leülni, unatkozni, ugyanazokat a játékokat játszani.. Egy kicsit meguntam a gépem. Elkezdtem érdeklődni a konzolok iránt, és arra glndoltam, hogyha eladom a gépem, akkor tudnék venni egy tv-t is, meg egy xo-t is, mivel a gépem elég brutál. 230-250k-t biztosan ér. Szerintetek megéri lecserélni? Vagy ez csak egy ilyen állapot?
PC mellet:
-Grafika
-Multi
-haverok, ts
Xbox mellet:
-kényelem
-élvezet
-kellemesebb érzés játszani szerintem
-nem kell fejleszteni
Mit gondoltok?
Kategória: Közlekedés » Biztosítás, papírmunka
Ez tuti ide akart jönni?:D
Nézd, erre a választ te magad tudod.
A konzolok játékteljesítményben mindig is verték a számítógépeket, mivel egy konzolt eleve játékok futtatására éleznek ki.
Ahogy írtad, a konzol előnye, hogy nem kell feljesztgetni, egyszer megveszed, és használod, ameddig az életciklusa tart. (Ha pedig jön a következő generáció, akkor megveszed az újat, pont azért, mert egy konzolt nem lehet fejleszteni.)
A számítógép meg egy eleve multiufunkcionálisra tervezett, szélsőséges módon változó konfigurációjú eszköz, amit olyanná alakítasz, amilyen neked a legmegfelelőbb. Nyilván ez nem a játékra van kihegyezve, bár egy gamer PC és egy konzol között olyan nagy különbség nincs.
Ahogy írtam, te tudod, hogy neked mi a jó.
Én maradok a PC-nél, mert egy konzolon nem lehet se programozni, se táblázatot kezelni (jó, persze, valahogy megoldható, csak nem a legkényelmesebb), és ami játékokkal játszani szoktam, azokat abszolút nem unom.
Viszont használtan a géped nem biztos, hogy 250 ezret megér.
Gépem:
i5 4690
16GB DDR3 RAM 1600mhz
R9 280X 3GB
ASUS B85-M
1 TB HDD
FSP 550w
+ egy 24 colos FHD monitor
szerintem alsóhangon egy 220-240k
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!