Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Megéri PC-t lecserélni XBOX...

Megéri PC-t lecserélni XBOX one-ra és tévére?

Figyelt kérdés

Szóval, világéletemben pc-s voltam, de mostanában kezdem megunni. Mindig leülni, unatkozni, ugyanazokat a játékokat játszani.. Egy kicsit meguntam a gépem. Elkezdtem érdeklődni a konzolok iránt, és arra glndoltam, hogyha eladom a gépem, akkor tudnék venni egy tv-t is, meg egy xo-t is, mivel a gépem elég brutál. 230-250k-t biztosan ér. Szerintetek megéri lecserélni? Vagy ez csak egy ilyen állapot?

PC mellet:

-Grafika

-Multi

-haverok, ts

Xbox mellet:

-kényelem

-élvezet

-kellemesebb érzés játszani szerintem

-nem kell fejleszteni

Mit gondoltok?

2016. máj. 3. 01:33
 1/7 anonim ***** válasza:
52%

Kategória: Közlekedés » Biztosítás, papírmunka

Ez tuti ide akart jönni?:D

2016. máj. 3. 07:15
 2/7 A kérdező kommentje:
Véletlen, de nem válaszolsz?
2016. máj. 3. 07:33
 3/7 anonim ***** válasza:
Hmmmm, 230-250k-ból már kijön egy alap kis autó... vagy mégis mit kéne írnom egy ilyen kérdés esetén?
2016. máj. 3. 08:30
 4/7 anonim ***** válasza:

Nézd, erre a választ te magad tudod.

A konzolok játékteljesítményben mindig is verték a számítógépeket, mivel egy konzolt eleve játékok futtatására éleznek ki.

Ahogy írtad, a konzol előnye, hogy nem kell feljesztgetni, egyszer megveszed, és használod, ameddig az életciklusa tart. (Ha pedig jön a következő generáció, akkor megveszed az újat, pont azért, mert egy konzolt nem lehet fejleszteni.)

A számítógép meg egy eleve multiufunkcionálisra tervezett, szélsőséges módon változó konfigurációjú eszköz, amit olyanná alakítasz, amilyen neked a legmegfelelőbb. Nyilván ez nem a játékra van kihegyezve, bár egy gamer PC és egy konzol között olyan nagy különbség nincs.

Ahogy írtam, te tudod, hogy neked mi a jó.

Én maradok a PC-nél, mert egy konzolon nem lehet se programozni, se táblázatot kezelni (jó, persze, valahogy megoldható, csak nem a legkényelmesebb), és ami játékokkal játszani szoktam, azokat abszolút nem unom.

Viszont használtan a géped nem biztos, hogy 250 ezret megér.

2016. máj. 3. 12:21
 5/7 A kérdező kommentje:

Gépem:

i5 4690

16GB DDR3 RAM 1600mhz

R9 280X 3GB

ASUS B85-M

1 TB HDD

FSP 550w

+ egy 24 colos FHD monitor

szerintem alsóhangon egy 220-240k

2016. máj. 3. 13:00
 6/7 anonim ***** válasza:
21%
Ezt a gépet én nem cserélném le egyik konzolra sem, nagy visszalépés lenne. Ha annyira unod a mostani játékaid akkor próbálj ki újabbakat pl. Ebbe a gépbe Max egy új vga-t kell venni 1-2 éven belül.
2016. máj. 4. 16:27
 7/7 anonim ***** válasza:
0%
A konfigod használtan Max 160k-t ér, ebből kijön egy új konzol és egy tisztességes TV de kell még játék meg előfizetés ha akarsz multizni.
2016. máj. 4. 16:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!