Van kép átméretező program Linux op rendszerre?
Figyelt kérdés
2016. szept. 25. 16:35
1/7 anonim válasza:
GIMP2. Profi képszerkesztő, nem feltétlenül csak képátméretezésre.
2/7 A kérdező kommentje:
Köszi, közben én is megtaláltam. Viszont van egy problémám ezzel. XCF formátumban menti el a képet, ami nem jó, mert nekem jpg. kellene, és nem tudom hogy kell beállítani hogy jpg. formátumba mentse.:(
2016. szept. 25. 16:52
3/7 anonim válasza:
Amikor el szeretnéd menteni lépj a Mentés máskéntra. Az előugró ablaknál van az, hogy +Fájltipus kiválasztása(Kiterjesztés szerint) és ott válaszd ki a jpg-t, majd Mentés.
4/7 A kérdező kommentje:
Szerintem az már nem lehetséges, mert nincs ilyen lehetőség. De úgy tudom megoldani hogy online kép konvertálóba töltöm fel a képet és onnan át tudom jpg. formátumba konvertálni és letölteni, csak így eléggé macerás.
2016. szept. 25. 17:04
5/7 anonim válasza:
Először is a GIMP-ben "Exportálás másként... (Export As...)" kell használni... :-)
Másrészt meg ha mondjuk 1000 képet akarsz átméretezni Linux alatt, arra érdemes használni a következő megoldást:
6/7 A kérdező kommentje:
Megoldottam. Mikor rá megyek hogy kép mentése másként, ott a kép címe végére be írom hogy például kép01.jpg, utána mentés, és rá kell menni utána a kép importálásra, és ott lehet jpg. formátumba menteni. :)
2016. szept. 25. 17:19
7/7 tabaki válasza:
Nagy öröm, de legközelebb nyugodtan használd Igaz Mondó Reloaded megoldását, az a szokásos módja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!