Miért van az, hogy egy program beír pár száz MB adatot a RAM-ba, majd egy idő után ezt "elfelejti" és újra bírja ugyan azt, de az előzőt nem törli?
Ezzel egy bizonyos idő után az alapból 2-300MB RAM-ot használó program RAM használata simán felmegy 6-7 GB-ig (tovább nálam nem tud, mert csak 8GB RAM-om van).
Bocsánat, ha rosszul fogalmaztam, annyira nem látom át a dolgokat. Ez a program pedig a Google Chrome, és csak akkor jön elő a probléma, ha Flash alapú weboldal van megnyitva (mostanában gyakran játszom a Shakes & Fidget nevű online játékkal, na az pont ilyen).
Valahogy ez javítható? Ha bezárom a lapot, akkor helyre áll a dolog, de használat közben is, mikor egy újabb adag memóriát foglal le belassul a játék, mint amikor betölt. Más Flash oldalon van hogy teljesen újratölti az egész oldalt.
Azt kifelejtettem, hogy régebben nem volt ilyen.
Mióta alaplapot cseréltem a gépben és újratelepítettem a rendszert azóta ilyen.
Kipróbáltam Firefox-al is, azzal is ugyan azt csinálja :(
Ez ellen mit tudok tenni?
Másik gépen tökéletesen működik. Valami program-gép kompatibilitási probléma lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!