Mik az előnyei és a hátrányai a Macbook-oknak?
Elsősorban azoknak a véleménye érdekel, akik tulajdonosok vagy hozzáértők. Gép vásárlás előtt vagyok és szeptemberbe kezdem a 9.et,azért lenne fontos hogy végre már jó gépet válasszak. Fontos szempont hogy az informatika miatt hazsnálni tudjak rajta Excellt vagy Word-öt de azthiszem teljesen más az operációs rendszere és nincs ilyen a Mac-en.Kérlek segítsetek,javitsatok ki és ha lehet ötletekkel és fontos tudnivalókkal is lássatok el... fontos lenne nagyon!
Előre is köszönöm a segítséget.
Lili 15 :)
Nekem aztmondták hogy a Toshiba az nagyonjó.
Dell gépem volt.. rohadutl nevmvoltam vele megelégedve mitn Laptop mint PC ben! Barátnőmnek Acer gépe van és ő kb most viszi ebben az évben 3x javitatni.. meg énis úgy tudom elég gyenge. Amugy azthiszem van a Words-nek és az Excell-nek helyetesitő programja. Gondolom az felmegy a Mac-re nem? Mert akkor inkább a mellett döntenék. Köszönöm mindenkinek a segítséget. még várom a véleményeket és a segítséget!
Köszönöm, de azthiszem én jobban tudom mit akarok mint te. Ha meg van rá a keret meg miért ne?
Értelmesválaszokat várok és tartom magam a reális állításomhoz.
Köszönöm.
Igen, nagyon sokat köszönöm [: holnap kell leadni a rendelés papírokat.. Mac nél maradok. : D
köszönöm mindenkinek!
Bár régi kérdés, és a kérdező valószínűleg már rég boldog tulajdonosa egy macnek, hozzátennék egyetlen gondolatot a témához azoknak, akik keresgélve találtak rá e kérdésre. Azok, akik itt lehúzták a maceket (lehúzás, mert helytálló érvek nem igazán hangzottak el) többnyire soha sem használtam apple terméket, csak youtube-on, mások véleménye alapján nyilatkoztak.
Én még egy embert sem hallottam, aki mac tulajdonos volt, és elégedetlen lett volna.
Én is úgy gondolom hogy ez a cég, a márka nem engedheti meg magának hogy esetleg ugyan olyan teljesitményü vagy minőségü technikai eszközöket árusitson és tervezzen mint pl az Acer. Szerintem ha nem lenne sikeres,megbízható és jó akkor nem használnák ezt hivatalos helyeken..olyan helyeken.
Azthiszem ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!